Skip to content

Algebasert naturlig gjødsel

28 de juli de 2021

Stadig flere mennesker lener seg mot organiske avlingerDe som ikke utsettes for kjemikalier og andre skadelige stoffer som truer helsen til planter og frukt.

I en tid da de fleste grønnsaker og frukt har blitt utsatt for intense kjemiske prosesser for å oppnå en bedre kvalitet, blir det organiske alternativet et trygt alternativ.

Av denne grunn dedikerer vi oss i dag til å fordype oss i tangekstraktgjødsel, naturlig gjødsel som forbedrer kvaliteten på landet.

En naturlig gjødsel

De tangekstraktkompost Det er ganske enkelt det, det vil si en type gjødsel som er laget av algeekstrakter, og som oppnår en rekke biostimulerende effekter, forbedrer produksjonen og høster.

Hva er en biostimulerende produkt? Dette er de som forbedrer avlingens utvikling når den påføres planter, noe som gjør dem sterkere og med bedre ytelse, men alltid stimulerende planter fra naturlige prosesser som forbedrer reaksjonen til planter på såkalt abiotisk stress.

Selv om for tiden algebasert gjødsel er en nyhet, har alger alltid vært brukt som gjødsel, så vel som mat til husdyr, og i øst er det vanlig å finne det i forskjellige retter.

Alger gjødsel

Årsakene til suksess

Hvis du lurer på hvorfor alger har denne effekten på planter, er svaret knyttet til de naturlige forholdene der alger overlever. De har utviklet kjemiske hormonelle forbindelser for å tilpasse seg og overleve i deres naturlige habitat, under vann og under tøffe forhold.

Fra disse forbindelsene har industrien klart å trekke dem ut for å dra nytte av fordelene og forvandle dem til gjødsel for planter.

De bruker ekstrakter av brune alger, som inkluderer forskjellige arter. De mest populære er Ascophyllum nodosum, Laminaria sp., Fucus sp., Macrocystis pyrifera, Ecklonia maximum Y Durvillea sp.

Alger gjødsel