Skip to content

Backyard Escape: Romantisk vinterhage

12 de februar de 2023

Frodige beplantning, fargerike blomster og lett luftige møbler gir liv og komfort til dette sjarmerende hagehuset.

Koselig Backyard Escape

Jeri Farmer elsker fransk stil, så det er ingen tilfeldighet at denne huseieren i Douglasville, Georgia, skapte et hagehus i glass inspirert av glasspyramiden på Louvre-museet i Paris. Laget av bergede vinduer, er hennes lille glasshus omgitt av et landskap ikke ulikt et impresjonistisk maleri, inkludert steinstier og 13 forskjellige typer rosa og blå hortensiaer. Prosessen begynte for åtte år siden, da Jeri og mannen hennes, Benny, ønsket å skape et samlingspunkt for bakgården deres. Sønnen deres David begynte å samle gamle vinduer, og deretter brukte David og Benny en helg på å feste dem for å lage en 10 x 12 fots struktur.

Kildeveiledning:
Mange av varene i Jeris vinterhage er vintage eller one of a kind. Lignende varer er tilgjengelig fra Le Jardin Blanc.

Blikktak

Blikktak

En av Jeris favorittfunksjoner? «Jeg elsker blikktaket på toppen,» sier hun. «I gamle sør, spesielt ute på landet, hadde hus blikktak og lyden av regnet var musikk i ens ører. Vi ville ha den musikken i det lille huset vårt.»

Venterom

Venterom

En daybed; et spisebord og stoler; og en lang, hvit skjenk forsterker følelsen av at dette er et faktisk rom. Elektrisitet i hagehuset gjør at bøndene om natten kan nyte gløden fra vinterhagen fra hovedhuset sitt. «Når lampene er på, er det en fornøyelse å se ut bakvinduene i hjemmet vårt og se alt lyser opp,» sier Jeri.

Skulpturhage

Skulpturhage

En armillarkule på en sokkel er omringet med buksbom og furuhalm. Det er omgitt av en grussti som fører fra hovedhuset mot vinterhagen. Bak den er en metallbue laget av gamle rør myknet av franske blå draperier hengt på dusjgardinringer.

Hortensia

Hortensia

«Mini Penny» hortensiaer, som ble oppkalt etter den avdøde Atlanta hortensiaentusiasten Penny McHenry (grunnlegger av American Hydrangea Society), gir farge til hagen rundt huset. Jeri anslår at hun har mer enn 100 engelske buksbom i bakken, sammen med sesongens blomstrer som hostaer og hennes elskede hortensiaer.