Skip to content

Blomsterpotter designet med gamle sko

28 de juli de 2021

Den eldste sønnen min kom hjem fra barnehagen i går og snakket med meg om resirkulering, og undret seg over muligheten for å dra nytte av gjenbrukte gjenstander for å revitalisere dem og gi dem liv.

Og det var slik foredraget fungerte som en inspirasjonskilde for meg til å skrive dette innlegget der jeg ikke vil vie meg til å fordype meg i arter og varianter av planter og blomster, men jeg vil prøve å fortelle deg noen ideer til å forskjønne hager og balkonger med en liten fantasi.

Resirkulerte potter

Gryter er hovedpersonene i grøntområder, terrasser og balkonger, og selv om det er forskjellige stiler, velger vi generelt terrakottastenger eller vi veksler med sement og plast.

Men vi går ikke mye utover det tradisjonelle opplegget fordi vi vet at disse pottene gir motstand mens de er dekorative og vakre. Det er imidlertid alltid mulig å gå et skritt videre med en original idé som vil tiltrekke seg oppmerksomhet.

Originale potter

Er om potter laget av nedlagte sko, et ikke-tradisjonelt design som har noe av vintage-stilen, litt galskap og mye kreativitet på spill.

Du kan velge vannstøvler i forskjellige farger eller skinnsko eller annet materiale. Det ideelle er å satse på farger, for da blir det laget et spesielt, fargerikt og spesielt hjørne.

Når fottøyet er valgt, må du bare legge til jorden i dem og deretter velge sålene. Husk å lage et hull i sålen for å fremme drenering, og du kan også legge til noen kroker på støvlene for å henge dem på veggen eller et gjerde.

Lærsko

I motsetning til gummistøvler, i tilfelle lærskoGenerelt brukes et enkelt par som plasseres i et spesielt hjørne og kombineres med andre gamle og litt rustne gjenstander fordi ideen er å skape den retroeffekten som, i riktig mål, er perfekt for noen grønne områder.

Originale potter