Skip to content

Brett ut skjønnheten til Alpinia Red Ginger Flower

19 de februar de 2021

Rød ingefær eller Alpinia purpurata er malaysiske planter fra ingefærfamilien med prangende blomster som vokser fra fargerike røde blomsterblad. De finnes også i forskjellige områder av Sørøst-Asia.

I motsetning til hva folk flest trodde at den kjegleformede blomsten som den sentrale attraksjonen til den tropiske planten, er plantens blomst, er den sanne blomsten til rød ingefærplanter faktisk de små blomstene som produseres på toppen av denne kjeglen.

Dermed vil en nærmere titt på en blomstrende rød ingefær blomsterknopp la deg se en liten hvit blomst dukker opp fra de lyse røde skivene.

Alpinia purpurata, også kalt Ostrich Plume og Pink Cone Ginger, har 2 (to) varianter: Jungelkongen og Jungeldronningen. Jungelkongen er veldig staselig da den kan skilte med sine dyprøde blomsterpigger.

Den dyprosa Jungeldronningen symboliserer dens femininitet. Sammen med sine skinnende grønne blader brukes blomstene til jungelkongen og jungeldronningen populært i tropiske avskårne blomsteroppsatser.

Alpinia røde ingefærblomster varer vanligvis lenger og tåler langdistanse frakt, noe som gjør dem veldig populære i avskårne blomster. Når den er innlemmet i forskjellige landskapsinstallasjoner, kan Red Ginger legge til en tropisk påvirkning som sikkert vil ta pusten fra deg.

Hvis du er noen som liker å handle tropiske blomsteroppsatser, har du kanskje sett forskjellige blandinger av fargerike tropiske blomster som anthuriums, heliconias og ingefær.

Ta en titt på den vakre fakkelfingeren (Etlingera elatior)

Anthurium-varianter kan omfatte pasteller, oransje og røde. Rostrata, Caribea og Yellow Bird er prøvehelikonier som mest brukes i blomsteroppsatser. Men i dette korte innlegget vil vi gi deg en oversikt over de forskjellige ingefærvarianter som brukes i mange blomsteroppsatser.

Vi tar deg med på en tur som vil introdusere deg for en verden av ingefær utenfor den såkalte røde fakkel ingefær (Etlinga elatior), bikube eller skallvarianter.

ingefær-blomstrer-809Først på listen vår er de «skall» ingefærene. Disse er alpinias og kalles som skallingingers på grunn av deres skjellformede blomster.

Disse nydelige spiralene eller «spiralformede» ingefærene kalles Costus. Costus har blomsterblad som åpnes fra en kjegle som ligger ved enden av stilkene. Gingers som har en mystisk effekt er de «skjulte» gingers.

De kalles som sådan fordi de fargerike blomstene er skjult blant det store bladverket. Selv om Dichorisandra ikke er en ekte ingefær, kalles den fortsatt ingefær på grunn av sine stående klynger av dype fiolettblå blomster som ligner veldig på de som er produsert av ekteblodige ingefær.

Har du sett blomstene som ser ut som ballerinaer? Det er Globbas. Den mest prangende blant ingefærene er “sommerfugl” ingefær eller Hedychiums eller Hedychium greenii.

Blomsterdesignere bruker alpinia purpurata rød ingefær som prydplanter på grunn av deres unike skjønnhet.

Kaempferias eller «påfugl» ingefærene brukes vanligvis i arrangementer på lavere nivå, siden de er lavvoksende dekorativt mønstrede hageplanter.