Skip to content

Det er ikke for tidlig å tenke på sen vår

18 de april de 2021

Dagens GPOD kommer til oss fra Karen Cormier fra Scarborough, Ontario:
“Dette er bilder av sen vår når påskeliljer, tulipaner og glem-meg-ikke-vårene har trukket seg tilbake og purpurene og lyserødene på forsommeren kommer i full blomst. Grensen er ispedd små bittesmå klumper av rosa nelliker og korallklokker, mens hagenes blomster inkluderer bachelor-knapper, blødende hjerter og stor alun. De gule av dagliliene, broket yucca, euonymus med gullspiss og gylden cotoneaster gir en myk kontrast til rosa og syrin.
Vi elsker våre hostas for deres mangfold i størrelse og farge. De gjør det bra i nesten alle forhold, men vi finner at de lysere variantene gjør det bedre i skyggen, mens de dypere bluesene fungerer bra på solrikere steder. Overheng av hostas er en standard gråtpil. Den får en «børstesnitt» tidlig på våren og noen trimmer om sommeren for å holde formen. Overfor hostas er en gruppe med hvite cotoneaster, som ennå ikke er i blomst. Det endelige bildet er sent på våren når den rosa azaleaen og de blødende hjerter er i full blomst, med noen påskeliljer og tulipaner hengende på. ”
Har du en hage du vil dele? Send 5-10 bilder med høy oppløsning (det er ikke nødvendig å redusere størrelsen på bildene før du sender dem – rett og slett pek, skyte og sende bildene på vår måte) og en kort historie om hagen din til [email protected]. Ta med hvor du befinner deg!

Å sende bilder i separate e-post til GPOD-e-postboksen er helt greit.

Har du en mobiltelefon? Merk bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Du trenger ikke å være en profesjonell hagefotograf – sjekk ut våre tips om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her.

Følg oss: @finegardening on Twitter | FineGardeningMagazine på Facebook | @finegardening på Instagram

138138