Skip to content

Det er julaften!

18 de april de 2021

Gannoway

Dere ser alltid ut til å komme igjennom meg i ferien, og sende meg de perfekte bildene til et innlegg som synger hyllest til anledningen. Thanksgiving tilbringes selvfølgelig tradisjonelt i hagen til Irvin og Pauline i California, mens Jeff Calton i år begynner på en juletradisjon (Pressure on for next year, Jeff!) Han har kjørt rundt og spurt rundt og tatt en undersøkelse av ferien -tema-inngangspartier – gartnere gjør det best! Vi bruker både i dag og i morgen på å nyte det han har funnet på. Han sier, «Da jeg kjørte rundt i byen, la jeg merke til juledørene i år. De er en refleksjon av familien som bor der, og jeg har hatt glede av dem alle. Noen av disse dørene er klientens hjem, mange er fremmede hjem, men etter introdusere meg selv at de ikke er fremmede lenger. Noen av disse tilhører andre GPODere som delte bilder med meg. Jeg vil ELSKE å finne et uthus med en krans, men de er sjeldne, sjeldne, sjeldne i 2014. » Å jeg har tro på at du vil finne en før neste år, Jeff…. Følg med for mer feriedekorasjoner fra Jeff i morgen, med noen overraskelsesopptredener fra noen talentfulle GPODere….

-> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> ->

Kom og møt opp på Northwest Flower and Garden Show i år!

Jeg er planlagt å holde en ny GPOD-tale (noen få av dere vil motta e-post i løpet av de neste to ukene når jeg setter sammen lysbildeserien …), og en rekke mennesker har sendt e-post for å si at de vil være på showet, og at de gjerne vil møte en haug med andre GPODere!

RSVPene så langt:

Glenda Curdy (Nurserynotnordstrom)
May Kald (GrannyMay) – foreløpig
Catherine Campbell (CrannyCC) – foreløpig
Tia Scarce
Jeanne Cronce (Greengenes)
Sheila Schultz
Nora
Shirley Graves
Chris Niblack (ChrisSeattle)

Så … hvem andre kommer til å være der ?? Gi oss beskjed i kommentarene, så kan vi begynne å planlegge en tur! Kanskje drikke etter middagen en natt i baren på Sheraton? Jeg vil gjenta denne kunngjøringen i det minste for den neste uken eller så, og holde en løpende liste over hvem som kommer … godkjenning for enda flere å komme. Åh, og når du kommenterer for å si at du vil være der, gi oss ditt virkelige navn slik at jeg kan planlegge navnekoder som inkluderer både det og skjermnavnet …

<- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <-

Og som alltid, send meg bilder av hagen din, ELLER en hage du har besøkt! Send meg en e-post på [email protected] Takk! –Michelle

______________________________________________
Vil du få GPOD levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!

Gannoway
Allandale
Allandale
Broome

Broome
Calton
Calton
jage


Harville

Wyker