Skip to content

Dyr et fikentre i hagen

23 de juli de 2021

Hver dag antall mennesker som bruker hagen til huset sitt til dyrke forskjellige frukttrær, blant dem skiller seg ut en veldig populær som brukes av mange, hovedsakelig for fruktene, dette er fikentre. Dette er et tre som ikke trenger mye stell, du må bare velg stedet hvor det skal plantes.

Dette er et annet tre enn de andre siden vokser vanligvis ikke mye i høyden, men hvis den forstørres i bredden.

Hvordan plante et fikentre i hagen din?

vokse fikentre i hagen

Hvis du vil plassere et av disse trærne i den vakre hagen din, må du ta hensyn til hva vi vil fortelle deg videre, slik at du kan plante det uten problemer og at du kan nyte det til fulle.

Fiken-treet det regnes som et veldig lite tre som faller inn i kategorien frukttrær fordi den ikke er høyere enn 5 meter, men den har en tendens til å utvides, så den må plantes på et passende sted som er veldig romslig. Likt du må være forsiktig med røttene fordi de kan løfte bakken fra stedet de er.

Fiken treet dukket opp først i Midt-Østen, men vokser vanligvis i mange områder av verdenDette er et tre som kan vokse i de sterkeste klimaene og til og med vokse i veldig tørre klima der det ikke regner veldig ofte. Fruktens frukt kalles fiken og disse har en tendens til å modnes etter slutten av sommeren, spesielt i slutten av september.

Det mest slående av alt er at hvis de modnes om våren, får de et annet navn, blir de kalt fiken og på dette tidspunktet har de stor økonomisk verdi.

Fiken er et tre som tåler vanligvis alle temperaturerDen tåler sommerens sterke varme og vinterens dødelige kulde, men den perfekte temperaturen for planten å vokse uten problemer er tjue grader Celsius. Som vi allerede vet, er dette en plante som trenger ikke mye vann for å overleve, Dette er viktig å vite fordi hvis det blir vannet for mye, kan det skade fruktene på en alvorlig måte.

Hvis vi snakker om jorda på tidspunktet for plantingen, må vi vite at de beste for jobben de er rike på kalsium og de må også ha god drenering. Innen reproduksjon kan vi si at det kan gjøres med transplantater og frø, men det enkleste i dette tilfellet er å gå til en barnehage og kjøpe et fikentre som allerede er plantet og i ferd med å vokse.

Når skal du plante fikentreet i hagen din?

fikentre

Hvis du vil plante et fikentre, den beste sesongen å gjøre det er om vinterenFor å dra nytte av fruktene, er det også folk som anbefaler å ikke kutte for mye fordi det kan påvirke fikentreet alvorlig. Det anbefales å gjøre det i februar og mars.

Som du kan se, dette er et veldig enkelt tre når det gjelder pleie og det krever ikke for mye å ha fruktene sine, men du må være veldig forsiktig når du planter den, fordi dette er et tre som blir bredere enn høyt og hvis du ikke er forsiktig, kan røttene påvirke hagenes jord alvorlig, like godt er dette et godt valg å plassere i hagene og dra nytte av litt av fiken som er så deilig.

Det er viktig å merke seg at dette er en plante som den må plantes på et romslig sted, det er derfor du må tenke på stedet der det skal plantes, fordi det kan skade andre planter som er i nærheten av det, og hvis det er nær en vegg, kan det heve bakken der det er, i tillegg kan det komme til skade seg selv siden det ikke vil være i stand til å absorbere vann ordentlig og det ikke vil være i stand til å fungere naturlig i sitt eget miljø.