Skip to content

Frida Kahlo, inspirasjon til en hage i meksikansk stil

27 de juli de 2021

Å hente inspirasjon og designe a meksikansk hage Det er mulig å se på hagemagasiner og blogger, men jeg tror det er ingenting som å sette pris på de restene av kultur og design som vises på museer, når det holdes utstillinger dedikert til de store kunstfigurene i hvert land.

Frida kahlo Hun er utvilsomt den viktigste maleren i Mexico, og det er grunnen til at vi i dag bringer henne hit til JardineriaOn i anledning utstillingen som utføres i hennes navn i disse dager.

Malerier av hjemmet mitt

Frida Kahlo: kunst, hage, liv Det er utvilsomt en åpen dør til kreativitet siden den viser 10 malerier og fire tegninger av maleren hvor studioet hennes og hagen til hennes berømte Blue House gjenskape, boligen der kunstneren bodde i nabolaget Coyoacán, Mexico by, og som hun delte med mannen sin, kunstneren Diego Rivera. Utstillingen er sentrert i hagen til huset hans og Kahlos oppfatning av planter.

Frida Kahlos hage

De som har hatt muligheten til å lære om Frida Kahlos karriere og besøke Det blå huset, har vært i stand til å sette pris på magien i hennes arbeid, som skiller seg ut for sine personlige former og høyeffektive farger.

Det er nettopp denne helt egen stilen som kan tjene som inspirasjon når man designer en meksikansk hage. Utstillingen lar deg ikke bare fordype deg i formene og innholdet i Kahlos arbeid, men lar deg også kikke inn i hagen og plantene hennes … ikke noe bedre enn dette for å få ideer.

Frida Kahlo, inspirasjonskilde

«Arbeidene vi valgte til utstillingen belyste et spørsmål som knapt hadde blitt adressert om Kahlos verk, hvis lidelse så vel som hennes personlige og kjærlighetsliv alltid har vært sentralt,» forklarer Adriana Zavala, kurator for utstillingen. Det er denne tilnærmingen som er den mest attraktive for utstillingen, og som kort sagt kan tjene som utgangspunkt for å tenke på nye ideer for designe en meksikansk hage.

De som er heldige å være i New York i disse dager og besøke byens botaniske hage, vil kunne nyte disse jobbene på nært hold, men de som er langt borte trenger ikke å føle seg utenfor. Ikke bare kan du besøke den offisielle siden til Botanisk hage for å se utstillingen, men du kan også følge stien til denne utstillingen og undersøke Fridas arbeider inspirert av hennes eget hjem for å tenke nytt over ditt eget grønne område.

Frida Kahlos hage