Skip to content

Grunnleggende verktøy for vedlikehold av hagen

27 de juli de 2021

For at en hage skal holdes under optimale forhold, noen grunnleggende verktøy. Avhengig av landets totale areal, samt budsjettet, må du skaffe deg det ene eller det andre.

Neste vil vi se hva som er redskaper som brukes ofte.

Hansker

Hakke

De hakke Det er et uunnværlig verktøy for planting. Det vil også hjelpe oss med å fjerne jorden mens vi lufter den. Og selvfølgelig vil det være vår beste hjelper å fjerne ville urter fra hagen.

Hansker

For å utføre en hvilken som helst oppgave, hansker de er viktige, spesielt hvis du skal grave hull eller bruke for eksempel rototiller. Det virker ikke, men de vil være veldig nyttige hvis vi vil unngå å få smertefulle blemmer.

Hagespade

Hagespade

De hagespade Det vil tillate oss å bære jord – eller kompost – fra ett sted til et annet. Det skal ikke mangle på lageret ditt.

Liten spade

Vi kan ikke glemme liten spade. Et veldig nyttig verktøy for å fylle pottene – eller plantehullene – med underlag.

Slange

Som ikke liker å vanne plantene med slange? Selv om det er sant at det nå med varme er å foretrekke å starte drypp vanningsanlegget, kan slangen tjene til å vanne de blomstene der drypp vanning ikke når for eksempel i hjørnene.

Skuffe

Rake

De rake Det vil være nyttig å blande og utjevne jorden, samt å bringe det nyklippte gresset til et enkelt punkt for å plukke det opp senere med spaden.

Beskjæringssaks

Uunnværlig for å lage stiklinger eller trimme visne roser fra buskene våre. De beskjærer Det må alltid holdes desinfisert med rengjøring før bruk, rengjøres med vann og en dråpe oppvaskmaskin eller apoteksalkohol. På denne måten reduseres risikoen for at sopp sprer seg.

Slange

Hva tror du?