Skip to content

Hage med grønnsakseng, hønsehus og bålplass? Det kan du vedde på.

6 de oktober de 2022

Ikke lenger et overgrodd rot å unngå, Doug Scotts Atlanta-gård lokker nå familien til å utforske, leke og nyte naturen

Tar tid å vokse

Da min daværende forlovede Brittany og jeg først så ranchen fra 1963 som vi nå kaller hjem, kunne du knapt se den fra gaten. En enorm magnolia pluss et sammenfiltret rot av overgrodde busker og eføy dekket den fullstendig. «Til salgs»-skiltet burde sannsynligvis ha stått «Please Help Me!» Det huset manglet på overflaten ble imidlertid mer enn vei opp for i potensial. Den hadde flotte bein, satt på en god størrelse med modne trær og hadde en ideell beliggenhet. Som nygifte bestemte vi oss for å ta utfordringen med å gjøre dette huset til vårt første hjem.

Essensielle for denne ryddige, produktive hagen er en formell design, grusganger, høye senger og et gjerde for å omslutte den.

Branngraven før

Branngraven før

Dette huskesettet i bakgården var fornuftig da barna var små, men så snart de ble eldre mistet lekesettet sin hensikt og tok bare plass.

Branngraven etter

Ildsted

Enkelheten i dette designet er det som er så tiltalende med det. En ny grusoverflate, omkranset av stein, fyller plassen der huskestativet en gang sto, og fire komfortable Adirondack-stoler omgir en rustikk branngrav i metall. På kjølige kvelder nyter alle å samles rundt et brølende bål.

Kjelleren før

Kjelleren før

Ser denne scenen kjent ut? Mange boliger har en kjellerdør plassert nær et hjørne på baksiden, som ingen noen gang bruker.

Kjelleren etter

Kjelleren etter

For en fantastisk transformasjon! Scotts flyttet noen store busker og rammet deretter inn den ensomme døren med et dekk og en vinrankekledd pergola. En divan, hengt fra pergolaen, er et hyggelig sted å slappe av på lune dager. En gammel hekkekasse lagrer hageutstyr i nærheten. Nye vinduer binder sammen innsiden og utsiden.

Omfavner friluftsliv

Omfavner friluftsliv

Denne tidligere forsømte sidegården har nå et hønsehus, kaninbu og potteskur og benk.

Trehytte i bakgården

Trehytte i bakgården

Hvis du vil vite hvor tenåringene dine er, bygg dem en trehytte som skaper akkurat den rette mengden privatliv.

Scott Family Farm Chicken Coop

Scott Family Farm Chicken Coop

Scotts elsker kyllingene sine så mye at de til og med laget et skilt for å introdusere hver av dem.

Et familie kjæledyr

Gjør ekte hagearbeid

Doug Scott holder sin favoritthøne, kalt Ginger.

Råd fra huseier

Doug Scott

Scott oppfordrer huseiere til å vurdere hvordan utendørs og innendørs rom samhandler – ikke bare fysisk, men også visuelt. Lag visninger som fokuserer på spesielle funksjoner. Les flere tips fra Scott på Redeem Your Ground.