Skip to content

Hageparaply

2 de juli de 2021

Med godt vær øker ønsket om å tilbringe tid utendørs, det være seg en terrasse, en balkong eller en hage. Vi kan nyte et godt måltid i det fri, lese en bok eller bare slappe av og sole oss. Imidlertid kan så mye lys være irriterende, for ikke å nevne varme eller solbrenthet. En enkel løsning på dette problemet er å kjøpe en hagesparaply.

I dag kan vi finne et stort utvalg av dette produktet på markedet. For å gjøre oppgaven litt enklere, skal vi diskutere de beste hagesparaplyene, aspekter du bør vurdere og hvor du kan kjøpe dem. Så hvis du vil ha litt skygge i hagen eller terrassen, kan du lese videre.

Topp 1: Den beste hageparaplyen 🥇

Vi fremhever spesielt denne parasollen fra produsenten Sekey for gode evalueringer gjort av kjøpere. Omslaget til denne hagesparaplyen er laget av polyester. Når det gjelder høyden, er dette 240 centimeter. Paraplyens kalesjediameter er 270 centimeter, mens polens diameter er 38 millimeter. Det anbefales å dekke denne parasollen under ekstreme værforhold for å forlenge levetiden og unngå skade.

Fordeler

Vi har flere fordeler som denne hageparaplyen tilbyr. Først og fremst bør det nevnes at den har et enkelt sveivsystem som tilbyr enkel montering og er designet for daglig bruk. Du må bare trykke, løfte og åpne paraplyen i den posisjonen du ønsker. Det skal også bemerkes at den har en ventilasjon mot vinden for å redusere følsomheten og en båndrem som holder dekselet når det er pakket inn. Hva mer, vi kan vippe denne hageparaplyen ved hjelp av en knapp og uten noen anstrengelse. En annen fordel å nevne er at den har aluminiumsdeler som gir korrosjonsbestandighet og større holdbarhet.

Ulemper

Ifølge noen kjøpere, denne hagen paraply det ser ut til å være ganske høyt og noe følsomt for sterk vind. Imidlertid er de fleste veldig fornøyde med dette anskaffelsen.

Utvalg av de beste hageparaplyene

Tydeligvis har vi mange flere alternativer når vi velger en hagesparaply. Deretter skal vi snakke om de seks beste vi har sett i markedet.

Outsunny Large Square Parasol

Vi starter listen med denne Outsunny-modellen. Det er en stor firkantet hageparaply. Dens struktur er lett, fordi den sentrale stolpen er laget av aluminium. Den har fire U-stenger av jern som holder paraplystoffet når det er åpent. I tillegg lar denne modellen deg justere helningen etter våre behov. Målingene av denne hageparaplyen er som følger: 198 x 130 x 20 centimeter (lengde x bredde x høyde). Husk at bunnen av paraplyen ikke er inkludert.

Outsunny Semicircular Paraply

Vi fortsetter med denne modellen også fra Outsunny. Det skiller seg ut for sin halvcirkelformede design som er designet for å plassere hageparaplyen i flukt med en glassdør eller vegg. På den ene siden av masten har den en innebygd sveiv for å åpne og lukke paraplyen enkelt. I tillegg er kalesjen ventilert øverst som hjelper varm luft med å strømme raskt og øker stabiliteten. Et annet aspekt som må nevnes er at den er laget av pustende polyester som er motstandsdyktig mot ultrafiolette stråler og vann. Når det gjelder masten, er den laget av sterkt aluminium og har et pulverlakk som øker motstanden mot oksidasjon og forvitring. Den har totalt fem stenger som støtter dekselet. Målene er disse: 230 x 130 x 245 centimeter (lengde x bredde x høyde).

Outsunny Reclining Garden eller Patio Paraply

På tredjeplass har vi nok en Outsunny-modell. Det er en moderne og funksjonell hageparaply som er designet for å få mest mulig ut av uterom. Den har et spiralsystem for både å åpne og lukke solskjermen. Hva mer, har en diameter på tre meter, ideell for å beskytte store områder mot solen. For å gi mer stabilitet har denne hagesparaplyen en tverrbase, men vekten for den er ikke inkludert.

Lola Home Green Aluminium Eksentrisk parasoll med ventilasjon for hagen

En annen modell å fremheve er denne eksentriske parasollen fra Lola Home. Den har et sveiv og ventilasjonsvindu. Masten er laget av aluminium og polyesterstoff som avviser vann. Det mest bemerkelsesverdige med denne modellen er at nakken er i en sidestilling, og ikke sentral, gjør denne paraplyen ideell for å beskytte for eksempel bord for å spise i hagen. Dette produktet krever montering og er tilgjengelig i andre farger og størrelser. Masten er 48 millimeter tykk og det er totalt seks stenger som støtter dekket. Når det gjelder høyden tilsvarer dette 250 centimeter og diameteren på denne parasollen er 270 centimeter.

Outsunny Double Parasol Garden Paraply

Denne doble Outsunny-modellen kan ikke mangle fra listen vår. Det er en stor hageparaply for å beskytte store mellomrom mot solen. For å åpne og lukke dette solskjermen har den en sveiv av aluminiumslegering. Masten er laget av stål og har en tolvstangsstruktur som gir stabilitet til dekket. Når det gjelder stoffet, er det laget av polyester som er motstandsdyktig mot både ultrafiolette stråler og vann. Parasollens diameter er 2,7 meter og de totale dimensjonene er som følger: 4,6 x 2,7 x 2,4 meter (lengde x bredde x høyde). Basen er ikke inkludert.

Schneider 746-02 Salerno Rectangular Parasol

Vi avslutter listen med Schneider 746-02-modellen. Høyden på denne hageparaplyen kan endres, noe som gjør det enkelt å plassere den på en balkong, for eksempel. I tillegg kan denne parasollen også vippes. Stoffet er laget av vanntett polyester og er UV- og råtebestandig. Stangen består av to stykker med en diameter på 38 millimeter. Dette produktet inkluderer en skyve, bar og glidelås grå polyester beskyttelseshylse.

Kjøpesguide for hagesparaply

Før vi kjøper en hagesparaply, må vi stille oss selv følgende spørsmål: Hva er den laget av? Hvor mye plass har vi? Hva ønsker vi at det skal dekke? Hvor mye kan vi bruke? Vi vil kommentere dem nedenfor.

Materiale

Generelt er hageparaplyer laget av polyester som er motstandsdyktig mot vann og UV-stråler. I stedet er masten vanligvis laget av aluminium eller stål. Det er viktig å se på materialene, da de garanterer produktets levetid. Vi kan finne en plastmodell, men den er sannsynligvis ikke så motstandsdyktig.

Størrelse

En veldig viktig faktor når du bestemmer hvilken hagesparaply du skal kjøpe, er størrelsen. Det er ikke det samme å plassere en paraply i en åpen hage enn på en balkong. For dette må vi måle ledig plass vi har. Hva mer, det anbefales å ta hensyn til dimensjonene til det vi ønsker å dekke. Hvis vi vil beskytte et helt spisebord med stolene inkludert, må paraplyen være ganske stor. På den annen side, hvis det er nok for oss å dekke til et par lenestoler eller solsenger, er det standard størrelse.

Kvalitet og pris

Vanligvis, jo bedre kvalitet, jo høyere pris. Påvirker også betjeningsmekanismen og størrelsen av hageparaplyen.

Hvor skal du plassere hageparaplyen?

Et aspekt å ta hensyn til før du kjøper en hagesparaply er størrelsen.

Det ideelle er å plassere en hageparaply i et rom der den beskytter oss mot solen. Det kan være ved siden av bassenget med solsengene, ved siden av bordet og stolene eller tilby skygge for hengekøya. Helt sikkert: Uansett hvor vi vil beskytte oss mot solen og overdreven varme. Imidlertid må vi alltid ta hensyn til størrelsen både slik at den passer der vi vil plassere den, og slik at den dekker alt vi vil at den skal dekke.

Hvor får man kjøpt

Foreløpig har vi et stort mangfold av alternativer når vi kjøper. Neste skal vi kommentere de mest populære.

Amazon

Amazon, den flotte salgsplattformen på nettet, tilbyr oss en bred katalog med parasoller. Vi kan finne modeller i alle størrelser og priser. Hva mer, enkelt og raskt er det mulig å legge til mer nødvendig tilbehør både for paraplyen og for vårt uterom generelt. Leveringene går vanligvis raskt, og mange produkter nyter fordelene med Amazon Prime.

Leroy merlin

Hvis vi ønsker å se hageparaplyen in situ for å få et bedre inntrykk av dimensjonene, må vi se etter en fysisk etablering som Leroy Merlin. Bortsett fra det store tilbudet innen parasoller, Vi kan også la oss gi råd fra fagfolk av hagearbeid.

Brukt

Vi kan også velge å kjøpe en brukt parasoll. Likevel, det anbefales å kontrollere at den fungerer og at den ikke er skadet før du betaler den.