Skip to content

Hagesofa

2 de juli de 2021

Følelsen av å være midt i naturen, puste frisk luft og lytte til fuglene synge er en av de beste som finnes. Hvis vi har en terrasse eller en hage som lar oss få kvalitetspauser, må vi ta vare på den og forbedre den. Og hvor er mer behagelig enn på en hagesofa?

Ha et behagelig hjørne for å koble fra, enten gjennom en bok, en lur eller bare for å nyte landskapet, det øker livskvaliteten vår sterkt. En hagesofa gir den nødvendige komforten for at vi skal føle oss komfortable. I tillegg gir de et elegant preg på uterommet vårt. Hvis du vil kjøpe en hagesofa, ikke gå glipp av vårt utvalg av de beste.

OpTopp 1: Den beste hagesofa 🥇

Vår topp 1 for hagesofaer er denne Blumfeldt-modellen. Bortsett fra å være en av de best verdsatte av kjøpere, tilbyr den også mange fordeler. Den er laget av rotting, et værbestandig materiale og ideell for utemøbler. I stedet, strukturen er laget av stålrør for større styrke og sikkerhet. Denne hagesofaen inneholder myke seteputer på omtrent fire inches. Disse har et polyesterbelegg som i betydelig grad letter vedlikeholdet. Denne hagesofaen har to seter og er veldig behagelig. Dimensjonene er som følger: 99 x 121 x 86 centimeter.

Fordeler

Det er mange fordeler som denne hagesofaen gir oss. Den kan gjøres om til en solseng, siden ryggstøtten er sammenleggbar og delen av føttene kan strekkes ut. I tillegg har den et sammenleggbart bord på begge sidene. Et annet aspekt å fremheve er at denne sofaen har en lagringsplass på føttene, ideell for lagring av puter, for eksempel.

Ulemper

På grunn av alt ekstrautstyret som denne hagesofaen gir, for eksempel puter, klappbordet eller kraften til å bli en solseng, prisen kan skyte i været litt. Alt dette ekstrautstyret er ikke nødvendig hvis vi ønsker et hvilested på terrassen eller hagen vår, slik at vi kan velge billigere modeller.

Utvalg av de beste hagesofaene

Vi har også mange flere alternativer bortsett fra vår topp 1. Nå skal vi kommentere de seks beste hagesofaene på markedet.

PALETTER Sliping og børsting av sofa

La oss først snakke litt om denne hagesofaen laget av paller. Til tross for sitt enkle utseende, kan det gi et veldig moderne og rustikt preg på terrassen eller hagen din. Nøkkelen er å velge putene vi vil ha på den. Vi har også muligheten til å male dem og dermed tilpasse dem etter vår smak. Disse pallene er laget av veldig god ny massiv furu, tidligere pusset og børstet.

Outsunny toseter sofa syntetisk rotting konvertibel til seng

På andreplass har vi denne toseter sofaen fra produsenten Outsunny. Takket være sin armerte stålramme og pulver- og rottingbelegg er dette produktet slitesterkt og værbestandig. I tillegg er det veldig behagelig fordi Den har justerbare armlener og er tilbakelent, noe som letter ombyggingen til en seng. Denne sofaen inneholder også tykke, polstrede puter på både setet og ryggstøtten. Dimensjonene til dette produktet i sengemodus er som følger: 180 x 66 x 67 centimeter (lengde x bredde x høyde). Når du er i sofa-modus, måler den dette: 129 x 66 x 67 centimeter (lengde x bredde x høyde). Maks last er 220 kilo. Det skal også bemerkes at denne hagesofaen krever montering.

Deuba Polyrattan Lounge Set Hagemøbler Set Sofa og Ottoman Bench

En annen modell å fremheve er denne fra produsenten Deuba. Det er en to-seters hagesofa med en uttrekkbar ottomansk benk. Dette settet med utemøbler kan kombineres i forskjellige stillinger. Benken kan brukes som sådan, som en krakk eller til og med som et bord hvis vi fjerner putene. I tillegg er det mulig å forstørre den til totalt 143 centimeter lang. Dette settet inneholder en oppbevaringsboks som er innebygd i benken. Det bør også bemerkes at dette møbleringssettet har en stålkonstruksjon, noe som gjør det stabilt og holdbart. Laget av polyrattan, både sofaen og benken er ideelle for elementene, da de er motstandsdyktige mot ultrafiolette stråler og er enkle å rengjøre. De medfølgende putene har vannavstøtende, vaskbare og avtakbare deksler.

MOMMA HOME Rotting Hagemøbler Sett

Vi fortsetter listen med dette settet fra Momma Home som inkluderer en hagesofa og et salongbord. Strukturen er laget av veldig motstandsdyktig aluminium mens de er dekket med syntetisk rotting, noe som gjør dem ideelle til å tåle forskjellige værforhold. Sofaen har totalt tre seter og inkluderer en osmann som gjør den til en cheslong. Den har også veldig behagelige og polstrede grå puter. Den måler 185 x 74 x 75 centimeter og den osmanske 65 x 65 x 32 centimeter. Når det gjelder salongbordet, har det et gjennomsiktig herdet glass som gjør det enkelt å rengjøre og lar deg plassere gjenstander komfortabelt på toppen av det. Denne måler 55 x 55 x 38 centimeter.

MVPower Rattan hagesofasett 5 deler

Denne MVPower-modellen kan heller ikke mangle i listen vår. Det er et sett som Den inkluderer to hjørnesofaer, et salongbord, en krakk og en tre-seters ryggløs mellomsofa. Denne pakken inkluderer også puter som er 8 centimeter tykke. Alle møbler er laget av rotting, så de er værbestandige. I stedet er rammen laget av forsterket metall for større stabilitet.

Outsunny Rattan Hagemøbler Sett 7 stk

Til slutt må vi markere dette settet med hagemøbler fra Outsunny. Dette settet består av totalt syv møbler: fire armløse sofaer, et salongbord og to hjørnesofaer. Putene gir større komfort og er inkludert i pakken. Strukturen på møblene er laget av stål innpakket i PE-rotting, noe som gjør det stabilt og værbestandig. Designmessig er dette enkelt og moderne, så det er ganske enkelt å kombinere.

Hagesofa kjøpsguide

Selv om det å kjøpe en hagesofa kan virke veldig enkelt, Det er flere aspekter som vi må ta hensyn til: Er materialet egnet for eksteriør? Hvor mye plass har vi tilgjengelig for ham? Hvor mye penger kan vi bruke på dette kjøpet?

Materiale

Når vi vil ha utemøbler, er materialet de er laget av avgjørende betydning. De må være i stand til å tåle elementene, uten å miste farge eller ødelegge på kort sikt. Derfor er de aller fleste hagesofaer vanligvis laget av materialer som rotting, som er syntetisk harpiks. Vi kan også finne noen laget av tre, for eksempel paller. I tillegg er det mest tilrådelige at de ikke har noen metallkomponenter, det kan ruste.

Størrelse

Et annet aspekt å vurdere er størrelsen på hagesofaen. Først må vi være tydelige på hvor vi vil plassere den og måle plassen vi har tilgjengelig. Vi må ta hensyn til plassen til bena eller til bordet, hvis vi ønsker å sette en.

Kvalitet og pris

Generelt, jo større sofaen er, jo høyere er prisen. Det har også en tendens til å øke markedsverdien når den inkluderer mange ekstrautstyr. Bortsett fra prisen på hagesofaen, må vi ikke glemme tilbehør vi ønsker, for eksempel et lite bord. Hvis vi har absolutt ingenting, Det er best å kjøpe et sett som inkluderer både sofaen og bordet. De pleier å være godt priset og designen av møblene er den samme, så det vil se bra ut i hagen.

Hvor skal du plassere hagesofaen?

Det er forskjellige design av hagesofaer

Hagesofaen, et møbel som passer for elementene, kan plasseres på et hvilket som helst uteområde vi har tilgjengelig, som terrasser, balkonger eller hager. I tillegg, hvis vi liker designet og det samsvarer med hjemmet vårt, kan vi også finne en plass inne i huset eller leiligheten. Alt er et spørsmål om smak.

Hvor får man kjøpt

For tiden er det mange alternativer når du kjøper noe. Hagesofaer finnes både på nettsteder og i fysiske butikker eller bruktbutikker. Deretter skal vi kommentere noen eksempler.

Amazon

Først og fremst skal vi snakke om den flotte online salgsplattformen Amazon. Her kan vi finne alt, inkludert hagesofaer. I tillegg kan vi også bestille puter, trekk og mer tilbehør som vi liker og dermed fullføre uterommet vårt. Leveringene går vanligvis raskt og Amazons kjøperbeskyttelsespolitikk er greit.

Ikea

Ikea er en av de mest kjente fysiske etablissementene som selger hagesofaer. Der kan vi finne sofaene som vises sammen med flere matchende utemøbler. Blant fordelene med dette alternativet er muligheten for test sofaen for å finne ut komfortnivået ditt.

Brukt

For evig vi kan velge å kjøpe brukte hagesofaer. Prisene er vanligvis rimeligere, men vi må sørge for at de ikke selger et ødelagt møbel.