Skip to content

Hagetelt

2 de juli de 2021

Selv om sommeren er en tid på året mange liker for sine vakre solskinnsdager, stranden, bassenget, det gode været osv. overdreven varme og konstant stråling fra solstrålene er irriterende og til og med farlig. Men hvis vi ønsker å nyte uterommet vårt selv på de varmeste dagene, er et hagetelt en fenomenal idé.

Det er mange hagetelt med forskjellige størrelser, utseende og priser. Men de oppfyller alle sin funksjon: Beskytt oss mot solen. Hvis du vil ha et solrikt hjørne på terrassen eller hagen din, anbefaler jeg at du fortsetter å lese. Vi vil diskutere de beste hageteltene, hva du bør vurdere og hvor du kan kjøpe dem.

🥇 Det beste hageteltet 🥇

Det beste hageteltet i henhold til kjøpernes rangeringer er denne modellen fra Yuebo. Mens taket er laget av vanntett polyester, er den rørformede rammen laget av aluminium. Konstruksjonen av dette teltet er robust og levetiden er ganske lang. Den har fire sidevegger, hvorav to har gjennomsiktige vinduer.

Fordeler

Det er flere fordeler som dette hageteltet gir. Installasjonen er ganske enkel, det samme er åpningen og lukkingen. Det krever ikke verktøy og takket være muligheten for å brette det, transport og lagring er veldig enkelt. I tillegg er den vindbestandig og beskytter mot sol og ultrafiolette stråler.

Ulemper

Det er mulig at dette hageteltet passer ikke til alle lommene. Selv om det er sant at det for prisen er veldig bra, er det andre enklere som oppfyller de samme funksjonene, men til en rimeligere pris.

Utvalg av hagetelt

Bortsett fra det beste hageteltet som vi har nevnt ovenfor, er det mange flere modeller på markedet. For å gjøre valget enklere, skal vi diskutere noe av det beste.

Outsunny Telt 3x3x2.45m

Vi starter listen over de beste hageteltene med denne Outsunny-modellen. Det er et grunnleggende telt hvis tak er laget av polyester, et materiale som avviser vann. Når det gjelder rørene i strukturen, er disse laget av hvitt lakkert stål, robust og lett. Det er verdt å merke seg at monteringen av denne modellen er veldig enkel og rask og det krever ikke verktøy.

Hikole Telt 3 × 3 Folding Gazebo

Ingen produkter funnet.

Vi fortsetter med dette Hikole hageteltet. I likhet med den forrige er montering enkel og krever ingen verktøy. Denne modellen er 3 x 3 meter og tilbyr skygge til et område på hundre kvadratmeter. Inne i dette teltet kan det være mellom seks og ti personer med bord. I tillegg har den et ventilasjonshull i øvre del som hjelper teltets stabilitet under vind. Denne pakken inkluderer også fire sidevegger, fire tau, åtte negler, en bæreveske og fire sandsekker for å stabilisere teltet ytterligere. Tauene er designet for å sikre teltet maksimalt og at det ikke flyr av i sterk vind.

COBIZI Hagetelt 3x3m

Et annet hagetelt å markere er denne Cobizi-modellen. Dette er en 10 «x 10» foldbar modell som kan passe mellom seks og åtte personer. Helheten er laget av vanntett Oxford-klut med sølvbelegg som beskytter mot UV-stråler. Hva mer, alle sømmer er sømforseglet for å forhindre at fukt siver ut. Rammen er laget av pulverlakkert stål for å forhindre korrosjon og rust.

Popout-gazebos i goutime

Vi fortsetter med dette hageteltet fra Goutime. Denne modellen er lett å brette ut og lukke, ideell for alle typer utendørsaktiviteter. Rammen er laget av korrosjonsbestandig stål. I tillegg er dette teltet i stand til å blokkere opptil 90% av solens ultrafiolette stråler. Når det gjelder veggene, De kan enkelt monteres og demonteres ved hjelp av borrelåsfester. Dette hageteltet måler 589,3 centimeter langt og 296 centimeter bredt. Når det gjelder det laveste punktet i denne modellen, er den i en høyde på 162,5 centimeter.

Outsunny Telt 6 × 3 m Bretting i trekkspill

Også denne Outsunny-modellen fortjener en plass på listen vår. Når det gjelder montering av dette hageteltet, har det et trekkspill-foldesystem som letter og fremskynder denne prosessen og ikke krever verktøy. Den inkluderer også en bæreveske. Når det gjelder strukturen, er den sammenleggbar og er laget av robuste og lette lakkerte stålrør. Taket er laget av Oxford-klut av høy kvalitet Vanntett og har et sølvbelegg som er motstandsdyktig mot forvitring, vann og UV-stråler. Målene på denne modellen er som følger: 5,91 x 2,97 x 2,56 meter.

Outsunny utetelt med myggnett

Endelig gjenstår det å markere et annet hagetelt fra Outsunny. Sidestolpene er laget av svart lakkert stål og er pulverlakkert for å øke motstanden mot både forvitring og rust. Hva mer, De har et vakkert bladdesign som gjør dette produktet til et meget dekorativt hagetelt. En annen funksjon å fremheve er at den har en dobbel toche med et polyesterdeksel, ideelt for å motstå ultrafiolette stråler og vann. Takket være den doble utformingen forbedres både ventilasjon og vindmotstand betydelig. I tillegg har den totalt åtte hull for å tømme regnvann. Det inkluderer også et myggnett. Når det gjelder målingene til dette hageteltet, er de følgende: 300 x 300 x 265 centimeter (lengde x bredde x høyde).

Kjøpsguide for et hagetelt

Hvis vi ønsker å kjøpe et hagetelt for å kunne nyte sommerdagene uten frykt for solstrålene, Det er en rekke aspekter som vi må ta hensyn til. Vi vil kommentere dem nedenfor.

Størrelse

Det første vi må være veldig tydelige på er størrelsen vi ønsker at hageteltet skal ha. For det, vi må måle området vi vil plassere det i. Noen telt er bare størrelse for å gi skygge for et lite bord med stoler, mens andre er designet for å holde flere bord eller andre gjenstander og møbler. Disse er vanligvis veldig store og er vanligere i arrangementer som holdes utendørs, som bryllup.

Materiale

Også materialet som hageteltet er laget av er viktig. Det skal ikke bare avvise ultrafiolette stråler, men også være vanntett i tilfelle det regner. Disse materialene inkluderer for eksempel polyester. I tillegg må vi sørge for at karpe ikke inneholder komponenter som kan ruste, da det vil bli utsatt for forskjellige værmidler.

Kvalitet og pris

Kvaliteten på hageteltet avhenger hovedsakelig av materialet. De som er mer motstandsdyktige og robuste har en høyere pris. I tillegg økes verdien også med størrelsen.

Hvor skal du plassere et hagetelt?

Det er mange forskjellige modeller av hagetelt

Vanligvis plasseres hagetelt vanligvis å dekke utendørsbordet eller avslapningshjørnet, vanligvis utstyrt med en sofa. Imidlertid kan vi også finne telt på terrasser eller utekket tak. De er et godt alternativ for å beskytte oss mot solen på ethvert uteområde. En annen bruk som ofte blir gitt dem, er når man feirer et utendørs arrangement, som bursdager eller bryllup. I disse tilfellene dekker de vanligvis bordene og / eller dansegulvene for å beskytte gjestene mot både sol og mulig regn.

Hvor får man kjøpt

For tiden er det et stort mangfold av alternativer når du kjøper et produkt. Vi kan kjøpe et hagetelt både online og i et fysisk etablissement. Deretter vil vi snakke om noen muligheter vi har.

Amazon

Den flotte online salgsplattformen Amazon kan ikke mangle fra denne listen. Dette gir oss et bredt utvalg av forskjellige modeller av hagetelt og mer tilbehør og utemøbler. Gjennom hjemmets komfort kan vi skaffe deg alt vi trenger med bare ett klikk.

Leroy merlin

Når det gjelder fysiske etablissementer som tilbyr hagetelt, er Leroy Merlin en av dem. De vises vanligvis på lagerene sine, noe som kan hjelpe oss med å gjøre det få en bedre ide om størrelsen og hvordan den kan se ut i hagen vår eller på terrassen. I tillegg kan vi se dem sammen med andre møbler og dekorasjoner inspirere oss og gi oss ideer til å forbedre utemiljøet vårt.

Brukt

Et annet alternativ vi har er å kjøpe et brukt hagetelt. De er vanligvis billigere, men kan ha en viss feil eller være ødelagt, så vi må se godt på dem før vi kjøper.

Et hagetelt kan være en effektiv og relativt billig løsning hvis vi ønsker beskyttelse mot solstrålene i vårt ytre rom. Takket være det kan vi nyte vakre måltider utendørs eller feire store fester som bryllup eller bursdager.