Skip to content

Holiday Gift Ideas For Veggie Gardeners 2016

20 de april de 2021
 • Williams-Sonoma Chef’n Fall Vegetable Set Foto / Illustrasjon: www.williams-sonoma.com
 • Uncle Jim’s Worm Farm – 2000 Red Composting Worms Foto / Illustrasjon: https://unclejimswormfarm.com/
 • Arbico Organics – BugLoupe Photo / Illustrasjon: http://www.arbico-organics.com/
 • Personlig hagestein Foto / illustrasjon: www.etsy.com
 • Zombie Gardener Shirt Foto / Illustrasjon: www.zazzle.com
 • Sharpie Pens Foto / Illustrasjon: www.sharpie.com
 • Academy Folding Cart Photo / Illustrasjon: www.academy.com
 • Fiskars 3-delt Softouch hageverktøysett Foto / illustrasjon: www.fiskars.com

 • Bosse Round Point Shovel Foto / Illustrasjon: www.bossetools.com
 • Ocean Potion Instant Burn Relief Ice

 • Crisp Berry Baskets Foto / Illustrasjon: http://crispcooking.com

Vel, her er vi igjen mine skitne negler, høytiden er over oss. Hvis du er som meg, har du jobbet veldig hardt i hagen din det meste av året, og du er klar for en pause når året går ned. Hvis du har en gartner på handlelisten din, eller hvis du trenger å komme med tips til familie og venner, vil jeg gjerne tilby følgende forslag for å komme i gang.

LAGER PERSONALER

Vind og vær – Storsifret innendørs / utendørs fargetermometer og klokke

Å beskytte været er gitt for oss gartnere, da det påvirker hva vi gjør og når vi kan gjøre det. Dette innendørs / utendørs termometeret oppfyller Wind & Weather-standarden for engineering, og gjør det på en fargerik måte. Termometeret kan være veggmontert eller stå selv, og inkluderer en ekstern sensor. Andre funksjoner inkluderer: minimum / maksimum opptak, en 12/24-timers klokke, øyeblikkelig overføring og store lettleste sifre.

https://www.windandweather.com

Arbico Organics – BugLoupe

Gartnere trenger ofte å observere ting veldig nøye – en bug på et blad, en fruktende blomst, ny plantevekst osv. Carson 5x forstørrelse BugLoupe er stor nok til å lett holdes av små, store og til og med artrittiske hender. BugLoupe har ingen bevegelige deler og krever ingen batterier. Profesjonell optikk lar deg se insekter og andre små gjenstander på nært hold. Dimensjoner: 4,0 ″ x 4,0 ″ x 3,0 ″.

https://www.arbico-organics.com

Sharpie – Fine Point Black penner, sett med 4

«Hvordan laget penner listen din», spør du kanskje? Enkel. Hvis du dyrker dine egne transplantasjoner, er det hyggelig å ha en penn som ikke blør. Dette er min favorittpenn for planteetiketter, beholdere eller noe annet som trenger en skarp, presis og jevn linjebredde. Sharpie-pennene motstår smøring, er falmebestandige og har en slitesterk spiss og hurtigtørkende blekk.

https://www.walmart.com

Hardy – Store mekaniske hansker

Blant de mange favorittverktøyene vi gartnere bruker, er det alltid gode hansker på listen. «Men dette er ikke hagearbeidshansker» tenker du kanskje. Du har rett. Men etter å ha brukt disse mekanikerens arbeidshansker i flere måneder, kan jeg bevitne deres komfort og kvalitet. Fra nettstedet deres, “Disse hanskene beskytter hendene dine mot varme, kulde, slitasje og kutt med pustende komfort. Konstruert av 50% syntetisk lær i håndflatene og fingrene, kombinerer disse mekanikerhanskene styrke og komfort. Arbeidshanskene er laget av 36% lettvektig spandex slik at de sitter tett og har en utvidet mansjett for ekstra beskyttelse. ”

https://www.harborfreight.com

UNDER TREET

Williams-Sonoma – Chef’n Fall Vegetabilsk sett

De sier at det er et «verktøy for alt», og denne trioen med verktøy gjør det enkelt å tilberede dine favoritt høstgrønnsaker. Twist’n Sprout fjerner rosenkjerner i en bevegelse, slik at de vil koke jevnere. Stalk Chop skiller blomkålstengler fra stilken raskt og uten avfall. Looseleaf Kale and Greens Stripper fjerner blader fra stilkene på få sekunder. Du kan også bruke den til grønnkål, collards, oregano, mynte og mer. De er alle oppvaskmaskinsikre.

https://www.williams-sonoma.com

Gardeners Supply – Small Batch Fermentation Kit

Etter å ha bodd i Sør-Korea i to år som barn, setter jeg pris på en av stiftekjøkkenene deres, kimchi. Mens jeg har lykkes med å lage min egen kimchi, har det vært en skuffelse å lage surkål. I min søken etter probiotiske rike grønnsaker som sylteagurk, kimchi og surkål oppdaget jeg dette settet med personlig størrelse. Dette settet gir opptil en halv liter syltede grønnsaker på bare noen få dager. Et unikt lokklås forhindrer at uteluft og forurensninger kommer inn. Når de syltede grønnsakene er ferdige, bytter du lokket og kjøler. Settet inkluderer en 1/2-gallon glassburk, låselokk, lokk og to keramiske vekter.

https://www.gardeners.com

Orbit – Titanium 33 ″ Dusjstav med avstenging

For å vanne de hevede og flerårige sengene mine, har jeg blitt avhengig av en lang vannstang med et justerbart hode. Den lengre staven er flott for å komme til de vanskelig tilgjengelige områdene uten å måtte strekke eller bøye seg. En inkludert avstengingsspak lar deg justere til vannstrømmen uten å gå tilbake til kranen, mens et skumgrep sørger for komfort mens du vanner.

https://www.orbitonline.com

Greenhouse Megastore – Frøplanteformeringsmatte

Jeg starter nesten alle veggie-transplantasjonene mine hvert år fra frø. Jeg har lært (på den harde måten) at temperaturen på frø-startblandingen kan utgjøre en stor forskjell i spiring, spesielt for store avlinger som paprika og tomater. Det er her en varmematte lønner seg. Denne frøplanteformeringsmatten er vanntett, passer under de vanlige 10 ″ x 20 ″ frøbrettene, og varmer jorden automatisk 10-20 grader (F) over omgivelsestemperaturen. I tillegg er nyttige tips om vanning, belysning og transplantasjon trykt på matten, slik at du aldri mister instruksjonene.

https://www.greenhousemegastore.com

Ocean Potion – Instant Burn Relief Ice

Det kommer til å skje med oss ​​før eller senere, selv om vi alltid prøver å unngå det. Jeg snakker om å bli solbrent. Smertene kan være svekkende, og kan absolutt motvirke oss fra å ønske å være ute i solen med en gang. Vi har alle våre favorittmedisiner for å lindre smertene, og disse tingene har mer enn bevist seg gjennom årene. Fra deres nettside, «Avledet fra naturen, gir Instant Burn Relief Ice midlertidig smertelindring fra solbrenthet, skraper, svie, små forbrenninger, insektstikk og annen hudirritasjon.» Dette Ocean Potion-produktet er beriket med lidokain og aloe vera for å forhindre peeling og hjelpe til med å helbrede hudens naturlige fuktighet. Det er ikke klebrig og vil ikke flekker.

https://www.oceanpotion.com

Fiskars – 3-delt Softouch® hagesett

Vi gartnere har en tendens til å ha våre «favoritt» verktøy; de som vi er avhengige av hver sesong. De vi kjenner vil gjøre de vanskelige oppgavene enklere. Hvis du ikke har prøvd Fiskars-produkter, eller ønsker å erstatte dine nåværende aldringsverktøy, er dette 3-delt settet en flott gave. Disse verktøyene gjør graving, lukking og lufting raskt og enkelt. De konturerte myke håndtakene passer perfekt til hånden din, noe som bidrar til å redusere håndstress og utmattelse. Fra deres nettside, “Slitesterk og komfortabel, vår Softouch® Hageverktøy De flate endeputene på håndtakene tilbyr også en smart måte å generere mer innflytelse enn andre hageredskaper på. De støpte aluminiumshodene motstår rust og vil ikke snappe av mens du jobber, uansett hvor tøff jorda din er. I tillegg har håndtakene hengende hull for praktisk oppbevaring. ”

https://www.fiskars.com

Etsy – Personlig hage stein tilpasset gravert stein 6-7 tommers hage stein

En av gledene ved hagearbeid er at vi kan gjøre hagen vår «vår egen» og tilpasse den etter eget ønske. Hva med en tilpasset stein til en hagearbeidsgave? Selskapet kan tilpasse hvilken som helst stein. Mamma, pappa, bestemor, bestefar, den som elsker hagen sin. De personlige steinene er omtrent 6-7 tommer brede, og er håndplukket for ditt design.

https://www.etsy.com

Zazzle.com – Zombie Slayer Master Gardener T-skjorte

Hva er en høytid uten zombier? OK … Jeg vet … Jeg strekker den. Denne kule skjorten vil fortelle hele familien og vennene dine at du er klar for apokalypsen, mens du fremdeles klarer å dyrke en flott hage hvert år. Skjortene er 100% fin Jersey bomull og har et slitesterkt ribbehalsbånd.

https://www.zazzle.com

Etsy – Jeg elsker hagearbeid fra hodet på tomatgrønn hageskjorte

OK, så jeg drar ikke av skjorte sparket. Ennå. Få den voksende personen på listen denne skjorten med et kult ordspill. På utskriften står «Jeg elsker hagearbeid fra hodet på tomater (til tærne)». Skjorter er Gildan 50/50 stoffblanding, og har hvitt trykk på forsiden.

https://www.etsy.com

Sprø matlaging – Skyll og lagre bærkurver

The Crisp Set med 3 bærkurver er nyttig så vel som iøynefallende. Flott for å skylle, sile, lagre og servere bær, hakket frukt og grønnsaker. De har også en innovativ design som holder vannet i å samle seg under kurvene. Kurvene passer sammen for enkel oppbevaring, tåler oppvaskmaskin og har en kapasitet på 1 liter.

https://crispcooking.com

Bosse – Round Point Spade

Det slutter aldri å forbløffe meg at du kan ta en langvarig enkel design, som for eksempel en spade, og forbedre den på en unik måte. Bosse Round Point Shovel gjør nettopp det. Nær midten av spaden er et 360-graders hus som har en 16-posisjons låsemekanisme, fordelt i 22,5-graders intervaller. Dette gir større kraft og kontroll. Bosse-spaden er et kraftig verktøy beregnet på daglig bruk, og passer for ethvert hjem eller hage. Den har også et støpt aluminiumshåndtak, en 1,25 ″ glassfiberaksel og 16 gauge spadehode.

https://bossetools.com

Academy Sports & Outdoors – Sammenleggbar sportsvogn med avtakbar seng

Det er mange verktøy på markedet designet for å transportere hageartiklene dine, og favoritten min selges av en sportsbutikk av alle steder. Academy Sports + Outdoors sammenleggbar sportsvogn med avtakbar seng har et teleskopisk D-ringhåndtak, en sammenleggbar ramme som kan lagres flatt eller oppreist, en pulverlakkert stålramme, avtakbart sengefôr, 7 ″ tunge gummihjul og begerholdere med dobbelt maske.

https://www.academy.com

Nature’s Footprint – The Worm Factory 360

Du trenger ikke å hage veldig lenge for å lære at en av de beste kildene til naturlig gjødsel er «vermicompost», eller ormekompost. Det som er bra med denne typen kompostering er at den kan gjøres inne, året rundt og i et trangt rom. Fra nettstedet deres har «The Worm Factory 360 en standard størrelse på 4 skuffer som kan utvides opp til åtte skuffer, noe som gir den det største volumet av enhver hjemmekomposter.» Komposteren har et innebygd «ormte» -samlerbrett og tapp for enkel drenering, og det nydesignede lokket konverteres til et praktisk stativ for skuffer mens du høster komposten.

https://naturesfootprint.com

Onkel Jim’s Worm Farm – 2000 Red Composting Worms

OK, så jeg har ormekomposteren … nå trenger jeg bare ormene. Jeg har dekket deg. Onkel Jim’s Worm Farm er din kilde for kompostering av ormer. «Røde wiggler»-ormer er bare 1-3 inches lange, og omtrent like tynne som en blyant, men er noen av de beste gartnerne på planeten. Søppelet de bruker, fordøyes og forvandles til noe av det mest næringsrike materialet som hagene kan vokse i: ormstøp. I følge nettstedet deres, «Ormstøp er 7 ganger rikere på fosfater, 5 ganger rikere på nitrogen og 11 ganger rikere på potash enn den gjennomsnittlige plenjorden.»

https://unclejimswormfarm.com

Lykke til og lykkelig shopping!