Skip to content

Hønsehus i bakgården

6 de november de 2022

Finn inspirasjon til ditt eget hønsehus i bakgården. For mens hunder kan hente og katter kan jakte, har kyllinger et talent som ingen av dem kan matche: Den legger deilige egg. For de som ønsker å oppdra kyllinger i sin egen hage, bruk disse inspirerende hønsegårdsideene for å skape et miljø som er hyggelig og trygt for både familien din og kyllingene dine. Et hønsehus i bakgården vil være det perfekte tillegget til enhver hage. Tilpass gården for å passe din stil, enten du vil at den skal skille seg ut eller passe inn, har vi de perfekte ideene for enhver kyllingeier. Bare fordi det er ment å huse kyllinger, er det ingen grunn til at et hus ikke kan være så sjarmerende som det er utilitaristisk.

Personlig post

Scott-familien fra Atlanta, Georgia elsker kyllingene sine så mye at de til og med laget et skilt for å introdusere hver av dem på forsiden av det stilige hagehuset deres.

kolonistil

White Colonial Chicken Coop

Ulike Colonial Williamsburg-uthus inspirerte denne helhvite coop. Den 12 x 12 fot store strukturen i Dallas, Texas beskytter kyllinger fra en lokal hornugle.

Full av fasiliteter

hønsehus i tre

Carolyn Llorens, en arkitekt, tegnet denne 8- ganger 6-fots coop og 8- x 12-fots løp. Coop-døren er 18 tommer fra gulvet, så ikke alle kyllingene renner ut når døren åpnes. En eggedør gir enkel tilgang til reirkasser. Varmeputer holder jentene varme om vinteren, og jernvareduk senket ned i betong holder rovdyr ute.

I hagen

Rød og hvit bakgård hønsegård

Dette røde og hvite hønsehuset ligger midt i grønnsakshagen og reduserer turer fra huset. Den røde kanten tilfører hagen en fin farge året rundt.

Inspirasjon fra hjemmet

Stort hvitt hønsehus

Arkitekt Bethany Puopolo skapte et hønsehus med brett-og-lektekonstruksjon som matcher stilen til det hvite gårdshuset hennes.

Naturlig fargevalg

Grønt hønsehus

Denne koselige hagen i bakgården er plassert i det omkringliggende grøntområdet og gjenspeiler den naturlige følelsen av rommet.