Skip to content

Høydepunkter fra en Long Island Garden

19 de april de 2021

Her er historien bak Amy Palmers vakre hage.

«For tjueto år siden begynte mannen min og jeg hagen vår på to mål potetfarm i en liten by på østenden av Long Island, NY. I grenda Bridgehampton fant vi det perfekte stedet. Vi elsket ideen om å være i et landlig område, et jordbruksområde med mange traktorer og potetbiler. Dekarene vi bosatte oss i var åpne, vidåpne for utsikt over hestegårder og himmel uten noe som hindret det tomme lerretet av land vi fant i begynnelsen bortsett fra midjehøye ugress og en lav berm langs baksiden av eiendommen der traktorene pleide å svinge for å starte en ny rad.

Ja, vi tenkte da vi vandret landet, «vi kan bygge en hage her, den er perfekt.»

Vi designet og bygget fem små hager for å omgi den grå shingled hytta. Urtehagen, sentimentale hagen, skyggegarden hesteskohagen og kjøkkenhagen. Vi lærte så mye, førte notater og gledet oss over arbeidet vårt. Vi førte mange hagejournaler, en for hvert år med bilder, ideer, feil og suksesser.

Hagen har vært en stor del av livet vårt i mange år, og de tre hevede sengene våre i kjøkkenhagen vår for økologiske grønnsaker har vært fantastiske for oss. Sengene kledd med vår egen kompost hvert år har matet oss og mange andre i hele den tiden. «

Har du en hage du vil dele? Send 5-10 bilder via e-post og en kort historie om hagen din til [email protected]. Vennligst ta med hvor du er!

Har du en mobiltelefon? Merk bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Du trenger ikke være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her.

Følg oss: @finegardening på Twitter | FineGardeningMagazine på Facebook | @finegardening på Instagram

Sommerfugler og bier elsker de meksikanske solsikkene.
Krone herlighet
Hagen vår tete a tete
En Swallowtail sommerfugl på en sommerfugl busk.
Et tilbakeblikk til våren.