Skip to content

Hva er frostfrost stoff for planter?

4 de juli de 2021

Anti-frost stoff Det er den beste allierte av en gartner, hagebruk eller samler. Det er en slags pels som beskytter planter mot lave temperaturer, og lar dem overleve vinteren nesten uten problemer. Økonomisk og lett, dette stoffet er ideelt for alle som nylig har plantet noen planter i bakken, eller som ikke er sikre på at deres art tåler kulde og / eller frost.

I denne artikkelen skal vi fortelle deg alt du trenger å vite om anti-frost stoff, hvordan det brukes og hva fordelene er.

Hva er anti-frost stoff?

frosttepper

Anti-frost stoff, også kjent som anti-frost mesh eller termisk plante teppe, Det er et slør som beskytter avlingene mot ugunstige værforhold, som kulde, frost, is og snø. Det er et porøst materiale, noe som betyr at det lar luft og vann passere gjennom, og også skaper et noe varmere mikroklima siden den beholder jordens varme.

Det er tre forskjellige formater:

  • Ruller: for både liten og storstilt bruk.
  • Brettet: for å beskytte få planter, som de vi kan ha på en balkong eller terrasse.
  • Rørformet: for å beskytte for eksempel trær, busker eller palmer.

Fordeler med frostbeskyttelse

frostbeskyttende stoff til hagen

Fordelene med frost frost stoff er mange og varierte. Bortsett fra det vi allerede har sagt, er det et termisk stoff eller teppe som beskytter avlingene mot skadedyr og dehydrering. Hvis behandlet med forsiktighet, kan brukes mer enn en gang, ettersom den støtter solstråling.

Siden den er lett i vekt, kan den festes raskt og enkelt, nesten uten anstrengelse. Av denne grunn også det er veldig interessant å sette det som et drivhus dobbelt tak.

Hvordan påføre frostbeskyttelsesstoffet

beskytte avlingene mot kulde

Å plassere det er veldig enkelt. For eksempel, hvis det vi må gjøre er å beskytte høye planter, for eksempel trær, kan vi pakke dem inn som om de var en gave, og holde nettet mot stammen med et tau. Tvert imot, hvis vi ønsker å beskytte hageavlinger, vil det ideelle være å spikre flere innsatser i bakken, og deretter legge masken.

Enkelt, ikke sant? Med dette produktet trenger du ikke lenger å bekymre deg for frost.

De beste froststoffene

Når vi har kjent antifroststoffet og hvordan det fungerer, vil vi se hvilke som er de beste som finnes på markedet.

Verdemax 6882 – Kappe av ikke-vevd stoff

Denne modellen beskytter store planter og blomster mot vinterens lave temperaturer. Den er formet som en kappe og har en ledning i bunnen som garanterer en rask og enkel lukking. Fordelen den har over andre stoffer er at den er gjennomtrengelig for luft og vann. Det er ganske enkelt å bruke. Du må bare vri anlegget tilbake og stramme basekabelen. På denne måten vil planten være fullstendig beskyttet. I løpet av de kaldeste periodene av året, og avhengig av området der vi bor, anbefales det å bruke overliggende varme kapper.

Skjønner.

JYCRA Frostvæske Planteduk, ikke-vevd stoff, gjenbrukbar

Denne modellen har høy kvalitet og er motstandsdyktig mot ultrafiolette stråler fra solen. Stoffet er mykt og har et pustende stoff som ikke kveler planter eller blokkerer for mye sollys. Som et pustende stoff, tillater stoffet innføring av luft og ultrafiolett lys fra solen. Regnvann kan nå plantene. Fordelen med dette stoffet er at det ikke er nødvendig å ta ut hver morgen og bytte ut hver natt. Den har en beskyttelsesfunksjon og er det beskytter dem mot å dø for tidlig fra dårlig vær. Det beskytter dem også mot mange typer skadedyr, inkludert insekter, fugler og dyr.

Det er et meget brukbart antifroststoff. Hjelper med å beskytte grønnsaker, frukttrær, busker og blomster. Det beskytter også nysådd gress.

Vil du ha den? Kjøp den fra.

PAMPOLER Thermal Mesh Anti Frost Teppe. Kaldbeskyttelse for frukttrær og utendørs planter. Avlinger eller frukthage

Denne varianten spesialiserer seg på beskyttelse av fruktplanter og noen utendørsplanter plantet i frukthager. Den er ganske stor i størrelse, så den beskytter avlinger og frukttrær mot frost, vind, hagl og insekt skadedyr. Du kan enkelt trimme for å passe størrelsen på plantene. Dette er fordi det er et pustende og lett stoff. Takket være denne typen stoff kan du vanne avlingene dine og behandle dem direkte uten å måtte fjerne stoffet. Hva mer, tørker lett og blir ikke vanntett.

Begynn mikroklimaeffekten. Dette betyr at temperaturen under teppet kan stige omtrent 4 grader over romtemperaturen. Dette er ideelt for utendørs avlinger som trenger ekstra varme i vintersesongen. Med denne typen antifroststoff vil du oppnå større klimakomfort og plantene vil oppnå en bedre fotosyntese, både varighet og intensitet. Det er veldig enkelt å plassere og installere på dagtid. Det er tilrådelig å plassere den i retning av vinden og ikke å belaste den for mye. Endene er dekket med jord og kan sikres med negler eller innsatser.

Den er gjenbrukbar siden den er ekstremt motstandsdyktig og ikke bare varer en sesong. Den kan fjernes når temperaturen begynner å stige, og det anbefales å reservere den til de neste kalde årstidene. Den kan også brukes midlertidig eller permanent. Alt vil avhenge av området vi bor og det rådende klimaet.

Vilmorin – Kaldebeskyttelse for planter

Til slutt er denne varianten laget av polypropylen og har en ledning for enkel installasjon. Den er ideell for busker og planter som ligger i hager og er mer skjøre arter. Den har dimensjoner på 2 × 5 meter. Den har høy kvalitet, holdbar og holdbar. Den kan brukes som en paraplybeskytter for å blokkere solen. Hjelper effektivt å holde trær vekk fra mygg, insekter og regn for å gi et bedre bomiljø.

.

Jeg håper at med denne informasjonen kan du lære mer om frostbeskyttelsesstoffet.