Skip to content

Hva er mini bonsai eller mame?

27 de juli de 2021

Det sies at når du har ansvaret for et av disse små trærne, bør du være like klar over det som for et barn. Og det er at det ikke er lett å ta vare på dem det er nødvendig å kontrollere fuktigheten til underlaget flere ganger om dagen, som kan fordampe i løpet av minutter, og etterlate planten uten sin livsviktige næring.

De mini bonsai, også kjent som mame, er resultatet av kontinuerlig arbeid i mange år. Vil du vite hvordan de blir tatt vare på?

Bonsai mame

Disse utrolige miniatyr skjønnhetene er den mest krevende typen bonsai, fordi de ikke har mye substrat, som vi sa før. Men du må vite at selv om vi står overfor en plante som passer uten problemer i hånden, må vi ikke glemme at vi står overfor et tre, og som sådan må være plassert utenfor slik at du kan føle årstidens skifte, vekk fra trekk og skjermet for direkte sol; med mindre det er en tropisk art som i dette tilfellet må beskyttes mot frost.

Til tross for dine krav, de er de mest ideelle for de som har plassproblemer, siden på bare 1m2 kan du ha … mange, mange: hver måler mindre enn 20 cm i høyden, og har omtrent det samme; med dette sier jeg alt 🙂.

Bonsai mame

For å beholde det, må du dra klemmer det gjennom hele vekstsesongen – fra vår til høst – for å opprettholde den stilen som er valgt for ham. Forresten, hvis du bor i et tørt klima, det anbefales sterkt å legge et lag med mose på den, siden på denne måten vil luftfuktigheten holdes i lengre tid.

Nå, hvordan får du en mamma? Prosessen er enklere enn den ser ut, fordi du bare trenger å dyrke et tre i små beholdere i noen år, til stammen når den tykkelsen du liker; samtidig som du velger grenene for designet ditt. Vi vil se det mer detaljert snart i en fremtidig artikkel.

Uansett vet du at hvis du er i tvil, kan du kontakte Ta kontakt med med oss ​​😉.