Skip to content

Hva er og hvordan bruker jeg lyngstoff?

14 de juli de 2021

Drømmer du om å ha en hage beskyttet med et naturlig materiale, og som også vil vare i flere år? I så fall anbefaler vi lyng, som gir et veldig rustikt utseende uten å miste elegansen til ditt favoritthjørne i hjemmet.

Men, Hvordan bruke lyngstoffet? Krever det noe form for vedlikehold? Vi vil fortelle deg det.

Hvordan lages naturlig lyng for gjerder?

Produksjonsprosessen er veldig enkel: den er kuttet 2 eller 3 dager før, og den plasseres på tvers i en maskin som presser den og fester den med en galvanisert ledning på ca. 0,4 mm tykkelse. På denne måten er det mulig å ha et lyngstoff som vil være i stand til å tåle den sterke vinden og også tidens forløp i gjennomsnitt i 10 år.

Når du er ferdig, skarpe grener er polert og rullet til en rørform og teip den og oppbevar den på et lager til vi vil bruke den, eller gå til en barnehage for å kjøpe den 🙂.

Hva er bruken av lyngduk?

Lyngstoff

Lyngduk den brukes til å plassere på gjerder for å garantere personvernet til en tomt. Selv om det er andre alternativer, for eksempel skyggelegging eller klatreplanter, er å sette lyng en veldig vellykket idé for de som ønsker å ha en rustikk hage uten å måtte bekymre seg, i minst et tiår, om vedlikehold eller skadedyr eller sykdommer.

Det er en måte å spare tid og penger på noe du vet på forhånd, vil se bra ut i ditt private paradis. 😉

Hvor kan du kjøpe det?

Lyngduk kan kjøpes i alle barnehager, både fysisk og online, så vel som store overflater. De kan også sikkert be om det i hagebutikker og til og med i de etablissementene der de selger litt av alt (dyrefôr, hagearbeid og tilbehør, planter, frukt og grønnsaker osv.).

Prisen er omtrent 55 euro for et 1 x 3 meter nett.