Skip to content

Hva er veksttelt og hva er det til?

12 de juli de 2021

Hvis du leter etter dyrk plantene dine innendørs, uten å bruke jordSå du er en hydroponisk produsent, og det å vokse innendørs krever mer forsiktighet enn bare å etterligne utendørsforhold.

Ikke bare trenger du å plassere plantene dine i riktig type jord, men du må også sørge for at nok lys kommer gjennom og at mat og vann tilføres i tilstrekkelige mengder. For det, kjøp et komplett voksentelt kjent som Grow bokser eller Grow Lockers.

Hvorfor er en Grow Box bedre for dyrking innendørs?

Grow bokser eller Grow Lockers

På den annen side, og hvis du bruker et drivhus, må du om vinteren beskytte planten mot frost, skadedyr og sykdomsproblemer som alltid oppstår. Derfor, et veksttelt vil hjelpe deg med det.

Den største fordelen med å dyrke telt er at du kan sette opp en diskret hage praktisk talt hvor som helst uten å tiltrekke deg oppmerksomhet.

Enten på soverommet eller i et hvilket som helst annet rom i huset, med vekstteltet du kan automatisere hagen din, oppnå de beste resultatene til enhver tid og gjennom hele året.

I likhet med kjøleskap, skap eller hylle, de vil standardisere stuen eller innendørsområdet. De er alt-i-ett-enheter, og de har mange attraktive funksjoner.

Kjennetegn på vekstskap

Lys

Det beste vekstteltet burde i det minste inkluderer vifter og filtre For å sikre ventilasjon og luftkvalitet, i tillegg må du ha kvalitetslys, helst med reflekterende interiør, for å sikre optimal belysning.

Vær oppmerksom på LED-spekteret av vokselys, fordi noen planter foretrekker forskjellige farger og intensitet avhengig av scenen i livssyklusen.

De fleste vokser bokser også leveres med pumper, tidtakere, næringsstoffer og pH-regulatorer, så vel som kulturmedier.

Fleksibilitet

Grow bokser tillater gartnere å justere belysning, temperatur, fuktighet, ventilasjon og vanning gjennom planlegging. Takket være tilpasningsdyktige funksjoner som sikrer bedre kontroll og overvåking, har disse skapene potensial til å produsere innendørs avlinger av høy kvalitet.

Hydroponic eller jordavlinger, som cannabis, urter og noen grønnsaker, kan lett dyrkes inne i disse vokseteltene.

Kompakt

dyrk skap med ledet lud

Er det sånn tilgjengelig i veldig kompakte størrelser, ideell for små rom, så vel som for små leiligheter og rom.

Normalt ser en liten eske veldig kompakt ut og kan passe nesten hvor som helst i hjemmet ditt, men samtidig, Ulempen er at du bare kan dyrke begrensede planter, så det er vanskelig når du vil utvide ditt kultiveringssystem.

De fleste veksttelt er lette og bærbare, og de er ganske enkle å installere, bare koble dem til, så kan du nyte den lille hagen din hjemme.

Minimere lukten

Noen grønnsaker og urter har en ubehagelig og veldig skarp lukt. De beste vekstteltene bruker karbonfiltre for å unngå dårlig lukt. Hva disse filtrene gjør er å absorbere all lukt, slik at den forhindrer at den sprer seg i hele huset.

Pris

Vi kan ikke snakke om dyrking av telt uten å nevne pengene du skal bruke. Større, mer avanserte dyrketelt er vanligvis dyrere, men etter all sannsynlighet vil de vare mye lenger, så investeringen vil være mer lønnsom i det lange løp.

Foreløpig oversvømmes markeder med selskaper som leverer denne typen artikler, verktøy og nødvendig utstyr for å gjøre alt dette mulig, men ikke alle veksttelt tåler tidstesten og oppfyller de forventede forventningene. Hvis du virkelig er interessert i innendørs hagearbeid og leter etter det beste vokseteltetVelg godt med hensyn til egenskapene vi nevnte ovenfor.