Skip to content

Hvordan drepe billedyr i hagen din

21 de juli de 2021

Bille skadedyr De kan være farlige for hagen din, da de kan forårsake alvorlig skade på avlinger og planter. Det er noen teknikker for å unngå biller, men hvis du allerede har skadedyret i hagen din, kan de kontrolleres på en rekke måter.

Vil du vite hvordan du skal kontrollere skadedyr i hagen din?

De fleste billeskadegjørere kan kontrolleres av syntetiske eller organiske insektmidler, feller, mekanisk fjerning eller naturlige rovdyr. Noen ganger, hvis skadedyret er for kraftig, er det nødvendig å bruke flere av disse teknikkene samtidig.

Kjemikalier er en god måte å kontrollere en angrep av biller på, men de forurenser jorden og kan skade noen planter. Derfor må disse produktene brukes med stor forsiktighet, siden de er giftige og kan skade helsen vår.

Organiske plantevernmidler har blitt et populært alternativ til menneskeskapte kjemikalier for skadedyrbekjempelse. De er avledet fra naturlige kilder, for eksempel trær eller planter som krysantemum.

bille skadedyr kan påvirke hagen din

Noen av de mest effektive organiske plantevernmidlene mot biller er rotenon og spiny. Disse er ganske effektive mot potet- og loppebiller. Selv om noen arter av biller kan være motstandsdyktige mot disse insektmidlene, kan de lett hentes fra planten. For å gjøre dette må du bruke hansker, siden noen billearter, det samme er blemmer, de kan frigjøre kjemikalier som irriterer huden og forårsaker utslett eller blemmer.

Noen billedyr er løst enkelt ved en vask av plantene med en slange, selv om denne metoden ikke forhindrer neste pest.

Andre organismer, som nematoder og rovbakterier, brukes ofte til å kontrollere noen arter av biller, spesielt japanske biller. Nematoder angriper voksne biller og dreper dem innenfra.

Med disse tipsene kan du nå kontrollere skadedyr i hagen din.