Skip to content

Hvordan dyrke et kinesisk appelsintre

27 de juli de 2021

Hovedpersonen vår i dag er et av frukttrærne som ikke skal mangle på terrassen, terrassen eller selvfølgelig i hagen. De små fruktene, som minner om appelsiner, er ikke bare dekorative, men kan også roe magen, i det minste et øyeblikk.

Oppdage hvordan å dyrke et kinesisk appelsintre.

Kumquat blomster

Dette lille treet, ideelt å ha i en gryte, Den må være plassert i et område der den har direkte sollys mesteparten av dagen. Dermed trenger vi ikke å bekymre oss for vekstproblemer, for eksempel tap av klorofyll fra bladene, eller fravær av frukt. For det kinesiske appelsintreet, også kjent som kumquat, er det veldig viktig å bli utsatt for solen, og har fuktighet. Det er faktisk ikke veldig motstandsdyktig mot tørke, så vanningene må være hyppige, spesielt om sommeren når vannet fordamper i løpet av få minutter. A) Ja, Vi vil vanne den 2-3 ganger i uken i løpet av sommeren, og vi vil gå ned til 1-2 per uke resten av året.

Vi skal plante den med gjødslet underlag, som du kan kjøpe i barnehager eller hagebutikker. Selv om du vil spare noen få eurillos, bruk hjemmelaget kompost; med den vil du sikre at du vil motta alle mineralene du trenger. Bytt gryte hvert annet år, om våren eller om høsten, når temperaturene er behagelige.

Kinesisk appelsintre

Det kinesiske appelsintreet trenger ikke beskjæring, men hvis du vil velge å lage det bonsai, må du utføre dem rett på slutten av vinteren, før veksten gjenopptas.

Hvis vi snakker om skadedyr og sykdommer, blir det ofte angrepet av bladlus, som er plassert på undersiden av bladene og i blomstene. For å forhindre dem, få Neem olje og pulveriser treet ditt innimellom, for eksempel en gang hver 15. dag, spesielt hvis miljøet er veldig tørt og varmt.

Har du vært i tvil? Skriv oss 😉.