Skip to content

Hvordan forhindre bartrær fra å bli brun

26 de juli de 2021

Et av de hyppigste og stygge problemene er utvilsomt bruning av bartrær. Forårsaket av sopp, er det en større ondskap som kan unngås hvis det tas en rekke ting i betraktning som er avgjørende for at planter skal vokse seg sunne og uten komplikasjoner.

La oss se hvordan du kan forhindre at bartrær blir brune med noen få enkle triks.

Cupressus

Det er viktig å vite at en plante som er godt dyrket knapt vil bli angrepet av skadedyr eller sykdom. Faktisk kan en plante som er sunn, og som har alle næringsstoffene den trenger, sies å være som en person som trener og spiser godt. Og det er at mennesker og planter, hvis vi er like i noe, er det i følgende: hvis vårt forsvarssystem har alt det trenger, vil være i stand til å eliminere inntrengerendet være seg virus, bakterier eller sopp.

Når det er sagt, er det veldig viktig før vi fortsetter å plante nåletrær la oss respektere planterammen; det vil si at vi vil plante dem med en minimumsavstand på 40 cm mellom ett eksemplar og et annet.

Cupressus x leylandii

I tillegg, vi må sørge for at jorden blir luftet og gjødsletgraving innimellom og gjødsling gjennom hele den vegetative sesongen (fra vår til sensommer), ved å bruke både flytende gjødsel til bartrær og en bladgjødsel rik på nitrogen.

Et forebyggende tiltak som anbefales å gjennomføre er å gjøre soppdrepende behandlinger mot Phytophthora-soppen om våren og sommeren.

Til slutt, kontroller vanningen, og hvis du har drypp vanning forhindrer at rørene kommer i direkte kontakt med kofferten. Hvis du vanner med en slange eller vannkanne, må du ikke peke på kofferten eller bladene. Hyppigheten av vanning vil avhenge mye av værforholdene, men generelt vil den vannes omtrent 2 ganger i uken i de varmere månedene, og 1 eller 2 ganger hver syvende dag resten av året.

Kjenner du til andre måter å forhindre bartrær i å bli brunt?