Skip to content

Hvordan gjør store hagedesignere det?

19 de april de 2021

Dagens GPOD har arbeidet til Seattle hagedesigner Stacie Crooks.
Vanlige lesere av Fine Gardening har sett Stacies verk utallige ganger. Designene hennes har vært på forsiden minst tre ganger og vises alltid inne i bladet. Her er en titt på noen av hennes arbeider du ikke har sett, og vi tror vi har funnet ledetråden til hvordan hun lager slike fantastiske design.

Stacie har en tendens til å stole på de samme plantene gjennom mange av hennes design. Heathers (Calluna spp. Og cvs.) Og Viburnum davidii er noen av hennes go-to planter. Men når vi bruker dem, ser de aldri så bra ut.

Igjen, hvis du ga oss de samme plantene og den samme plassen, ville det ikke se ut som dette.

Hvorfor har jeg ikke tenkt å kombinere «Aurea» japansk skoggress (Hakonechloa macra «Aurea») med «Brilliance» trebregne (Dryopteris erythrosora «Brilliance»)?

Selvfølgelig er bjørnens ridebukser (Acanthus spp. Og cvs.) Som stikker gjennom det «Aurea» japanske skoggresset (Hakonechloa macra «Aurea») planlagt, ikke sant?

Slik gjør hun det! Hun bruker The Force for å flytte planter rundt og lokke forbedret vekst og blomstring fra dem! Det hele gir mening nå.

Har du en hage du vil dele? Send 5-10 bilder med høy oppløsning (det er ikke nødvendig å redusere størrelsen på bildene før du sender dem – rett og slett pek, skyte og sende bildene på vår måte) og en kort historie om hagen din til [email protected]. Ta med hvor du befinner deg!

Å sende bilder i separate e-post til GPOD-e-postboksen er helt greit.

Har du en mobiltelefon? Merk bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Du trenger ikke være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her.

Følg oss: @finegardening on Twitter | FineGardeningMagazine på Facebook | @finegardening på Instagram

138138