Skip to content

Hvordan holde fluer borte utenfor

12 de juli de 2021

Fluer er insekter som kan være veldig irriterende, spesielt om sommeren. Dessuten legger en kvinne opptil 500 egg i løpet av en måned, noe som er mye. Hvis vi ikke gjorde noe for å forhindre det, så snart vi forventer det, vil vi ha en enorm pest.

Imidlertid spiller de også en veldig viktig rolle i økosystemet, siden de pollinerer blomster, akkurat som bier og veps. Av denne grunn, I denne artikkelen skal vi fortelle deg hvordan du kan drive bort fluer; det vil si hvordan du holder dem borte uten å skade dem.

Hold hagen ren

Det første vi må gjøre før vi legger det naturlige gresset i hagen, er å eliminere ugress

Fluer tiltrekkes av sterk lukt, for eksempel søppel. For å forhindre at de går, prøv å kaste matrester i en beholder med lokk. Også, hvis vi har hunder og / eller katter, må vi fjerne avføringen og kaste dem. Det er viktig å gjennomgå hver dag, spesielt områdene der de oftest blir funnet, for å holde gulvet fritt for avføring.

Klipp plenen ofte

Gressklipper

Hvis vi har gress, hyppig gressklipping anbefales på det sterkeste, siden fluene elsker at den er høy. På slutten vil vi passere en rive for å fjerne restene av gresset som kan ha blitt igjen på det vakre, grønne teppet.

Kontroller komposten

eggeskall i kompost

Kompost er som en buffé for fluer. Av denne grunn, det er veldig viktig å bruke en kompostbeholder og sørge for at den ikke er for våt. På samme måte er det nødvendig å la den «koke» (når det er sagt beholderen i solen), siden hvis den holder seg varm, vil den huske larver, og det er akkurat det vi ikke vil ha.

Ikke ha ansamlinger av stillestående vann

Hell varmt vann på maurtue

Hvis vi for eksempel har en brønn og ved siden av den bøtter som vi fyller opp for senere å bruke vannet til vanning, det er veldig sannsynlig at fluer drar og legger eggene sine der hvis det går flere dager. Derfor er det ikke lurt å ha vann.

Jeg håper det har vært nyttig for deg 🙂.