Skip to content

Hvordan lage en treplanter

25 de juli de 2021

Hvis du liker DIY og planter, vil vi forklare hvordan lage en treplanter. På denne måten kan du dekorere hagen eller terrassen din med ditt personlige preg, siden du også kan male dem etter eget ønske og kombinere plantene som du vil.

La oss få la oss gjøre det.

Hvilke ting trenger jeg for å lage planter?

Før du starter, er det første du må gjøre å forberede alt materialet du trenger, som i dette tilfellet vil være stikksag, sandpapir, skruer, lakk, børste, måler, blyant, syntetisk olje, snekkerhale, stikksag, og selvfølgelig tre. Du har det? La oss i så fall gå videre til den mest interessante delen av hele prosessen.

Hvordan lage en treplanter

Plantemaskiner med blomster

For å lage vår egen planter må du følge disse trinnene:

  1. Så snart vi begynner, må vi kutt treet i 5 stykker, med tanke på at to like deler vil være nødvendig for sidene, ytterligere to for frontene og en annen for den nedre delen. For å gjøre dette bruker du en meter og lager linjer der du må kutte med blyanten. Kuttene anbefales å lage med et stikksag, men hvis du foretrekker det, kan du bruke en håndsag eller en håndsag.
  2. Berør deretter slip treet og sett sammen delene med snekkerhale. Fest dem med neglene. Du kan be noen om å hjelpe deg med å klemme dem, eller du kan klemme dem selv med en skrustikke.
  3. Deretter må treverket beskyttes mot elementene. For det, vi vil bruke en asfaltbeskytter.
  4. Når den er tørr, kan du gi den et lag med lakk eller syntetisk olje (for eksteriør). A) Ja, du kan dekorere det som du vil.
  5. Til slutt er det bare å fylle det med underlag, plant blomstene eller plantene du vil, og vise deg frem som gartner hver gang besøkende kommer 😉.

Planter av tre

Tør du lage din egen treplanter?