Skip to content

Hvordan lage tangekstrakt

26 de juli de 2021

God morgen! Hvordan går det? Går det varmt? For å hjelpe deg med å kjøle deg ned, i dag skal vi lære hvordan lage tangekstrakt, til ære for sommeren, og også til ære for plantene våre, siden vi skal gi dem en utmerket gjødsel av høy kvalitet som har en stor mengde næringsstoffer som sikkert vil hjelpe dem til å bli enda vakrere.

La oss komme på jobb.

Materialer du trenger

Tupperware

For å lage et ekstrakt av alger er det først nødvendig samle alt materialet som skal brukes, Hva er det:

  • Kasserolle
  • Sil
  • Beholder med lokk (kan være glass eller plast)
  • Plastposer med lufttett forsegling
  • Alger, som havsalat (vitenskapelig kjent som Ulva lactuca)

Det er viktig å legge til at vi ikke kan bruke hvilken som helst type tang. De vi finner på strendene våre er vanligvis veldig truet. Vi må ikke glemme at alger, når de er spaltet, hindrer vannet i å bevege seg mot sanden. Og dermed, det er å foretrekke å kjøpe dem i supermarkeder eller urtemedisiner.

Med det sagt, la oss se trinnet.

Instruksjoner for å lage tangekstrakt

Havsalat

Når du har alt du trenger, er det på tide å lage utdraget. Til å begynne med vil vi fylle gryten med vann og slå på bålet. Vi venter noen minutter på at det skal koke, og så slår vi av gassen. Deretter, vi vil kutte tang i små biter, og vi vil introdusere dem i poser med varmt vann og legge to stykker i hver.

Legg posene i gryten med varmt vann, prøver å bli helt dekket. Sett om nødvendig noen glass på toppen slik at de ikke flyter. Vent ca 20 minutter, og kontroller at algene er oppløst. Alt vil være bra når vannet har endret farge. Det gjenstår bare å dekke silen med et filter, plassere den på en slik måte at den lar deg fylle plastposene og presse ut den største mengden allerede oppløste alger.

Til slutt vil det være nødvendig å introdusere posene i en beholder med lokk, og ha den i kjøleskapet inntil den brukes.

Hvis du er i tvil, kom inn Ta kontakt med med oss.