Skip to content

Hvordan tiltrekke bier til hagen

24 de juli de 2021

Bier er de bestøvende insektene. Mange planter stoler på dem for å transportere pollen fra en blomst til en annen. De er så effektive at selv mennesker ikke kan erstatte dem. Derfor, Hvilken bedre måte å invitere dem hjem for å få en god høst?

Å få det er mye lettere enn det virker. Du tror ikke på meg? Fortsett å lese for å vite hvordan man kan tiltrekke bier til hagen 🙂.

Sett planter som tiltrekker bier

Selv om vi kanskje tror at alle planter som produserer prangende blomster, tiltrekker seg disse insektene, er sannheten at de også har sine preferanser. Av denne grunn, Jeg anbefaler at du planter følgende planter i hagen din:

Lavendel

Lavendelplante i blomst

Det er et terrenganlegg. Den vokser både i full sol og i halvskygge, og motstår også tørke. Blant de mange kvalitetene, fremhever jeg to fremfor alt: den tiltrekker seg bier og frastøter mygg. Interessant, ikke sant?

Tusenfryd blomst

Hvite tusenfryd

Disse muntre blomstene vil ikke bare gi hagen din liv, de vil også få plantene dine til å produsere mer og bedre. Y du må bare så frøene direkte i bakken om våren og se dem vokse.

Oregano

Oregano blomster

Det er en kulinarisk plante som produserer så mange blomster at bier ikke vil være i stand til å motstå dem. Plasser den i et område hvor solen treffer dem direkte, og liker å ta vare på det.

Zinnia

Lilla zinnia

Lett å ta vare på og reprodusere. Du trenger bare direkte sollys, og at bakken er fuktig (men ikke puddet). De muntre blomstene dine vises snart.

Bruk naturlige produkter

Sprøyter

I dag bruker vi plantevernmidler mye. De er veldig effektive, men de har ulempen at de eliminerer alle insekter, inkludert fordelaktige som bier. Av denne grunn, når det er mulig, er det mye bedre å bruke hjemmemedisiner, som de vi forteller deg i denne artikkelen.

Bygg et ly for bier

Tilfluktssted for bier

Hvis du vil at biene skal komme til hagen din, kan du bygge et ly for dem av et stykke tørr ved. Du borer noen hull i den, henger den på et tre, og de vil med sikkerhet vises..

Kjenner du noen andre ideer for at biene skal gå i hagen?