Skip to content

Hvordan tiltrekke padder til hagen

12 de juli de 2021

Å ha padder i hagen eller til og med i grønnsakshagen er noe som er sterkt anbefalt. Disse dyrene spiser store insekter som forårsaker skadedyr, og til og med spiser bløtdyr (snegler og snegler). Det mest interessante er at det ikke er veldig vanskelig å få dem til å bli våre følgesvenner, uansett hvor langt vi bor fra feltet.

Så hvis du lurer på hvordan man tiltrekker padder til hagen eller frukthagenVær nøye med fordi du på ingenting vil vite alt du trenger å gjøre, slik at du kan glede deg over disse besøkende / fremtidige innbyggere på stedet 🙂.

Hva liker padder?

Padde i hagen

Padder, i motsetning til frosker, har grov hud som gjør at de kan bruke mer tid ut av vannet. Faktisk trenger de ikke å bo permanent i dammer, men det de gjør er å grave lyene sine på jorden, ja, kjølig og våt.

Men også, de må være så langt borte fra rovdyr som mulig, som kjæledyrene vi kan ha, så vel som uregjerlige barn 🙂.

Hva skal jeg gjøre for å tiltrekke dem?

  • Ikke bruk kjemiske fytosanitære produkter: Det er det viktigste, siden disse produktene kan drepe dem raskt, og det er akkurat det vi ikke vil ha.
  • Sett en dam uten pumpe eller fosser eller en stor beholder med vann: dermed kan vi være sikre på at de ender opp med å komme.
  • Plante vannplanter nær dammen eller beholderen med vann: padden er behagelig å gå på gresset, så det er ikke nødvendig å nøle med å gjøre dem til en miniskog med vannplanter.
  • Forklar for barn at padder trenger forsikring: forresten vil de lære å respektere dyrelivet.
  • Hold kjæledyr vekk fra hagen eller deler av den: Det oppnås ved å sette opp barrierer, for eksempel med trådnett (rutenett) og noen høye stolper.

Vanlig padde

Så, snarere enn senere, ser vi deg med oss ​​🙂.