Skip to content

Hvordan tørke fiken?

22 de juli de 2021

Tør å tilstå det:Du har ikke tenkt på eller fått deg til å tørke noen få fiken? Svaret spiller ingen rolle, for nedenfor finner du den enkleste og raskeste måten å gjøre det på fra hjemmet ditt.

De er ideell til desserter, for å legge dem til en deilig middag eller lunsj eller bare som smørbrød Og slik at du kan nå det målet, kan du gå gjennom trinnene vi skal gi deg.

Tips for valg og tørking av de beste fiken

Tips for valg og tørking av de beste fiken

Vet hvordan du kjøper dem

Dette er ikke en enkel oppgave, uansett hvor enkelt det kan se ut til å gå ned til et hvilket som helst supermarked i nærheten, ta en pose, veie den, betale for den og gå hjem. Den beste strategien er at du skal se en butikk som leverer dem individuelt, fordi på den måten får du muligheten til å føle hver av dem og vite hvilken som er bedre å lage oppskriften din. Foruten å velge hva kan være mtilvære litenñdu, siden disse alltid gir mindre væske og er raskere å tørke.

Når du bestemmer deg for å kjøpe dem og er hjemme med dem, gjør deg klar for moro skyld. Til å begynne med tørkeprosessDu må bare begynne med forvask. Denne prosessen skal være i en beholder med mye vann, og det er i hendene dine hvis du bestemmer deg for å gni dem litt med en klut som du har tilgjengelig, men rør den litt i vannet, det vil være nok.

Få et godt brett eller stativ for å hvile fiken

Vi anbefaler det, som dem de må være noen få dJegace de solSe etter en du vet at du ikke vil bruke i lang tid. Og når du har fiken plassert på brettet, kuttet og i god posisjon, gå til vinduet eller hagen din la dem tørke i løpet av hele dJegsommer.

Når natten faller, er det bare å plukke dem opp, dekke dem med en klut (helst tørr) og vente til neste morgen.

Under prosessen ovenfor, du må ikke glemme å flytte på nytt fiken, roter dem på plass og utsett dem jevnt under eksponering for solen. I intervaller på en eller to timer, mens det er sol, snur du dem og endrer posisjon, på den måten vil du oppnå optimal tørking.

Ta den rette avgjørelsen om å fjerne dem fra solen, når du ønsker det, og avhengig av din smak når du spiser tørkede fiken. Det mest anbefalte er at la dem tørke i 2 til 3 dager, selv om preferansene dine kan variere og også den samme solen som kanskje ikke er så strålende hver dag.

Når du lagrer dem, kan du ta i betraktning en veldig praktisk faktor, siden de allerede er nesten fullstendig dehydrert, og nedbrytningen deres hvis de blir stående utenfor kjøleskapet, er ikke så akselerert. Men for ikke å ødelegge alt arbeidet, det beste du kan gjøre er å ta en glasskrukke eller plastbeholdertilstico, som har lokk og introduserer dem der for å oppbevares så lenge du vil i kjøleskapet

De beste anbefalingene!

måter å tørke fiken på

Til slutt gir vi deg noen gode anbefalinger for å spise fiken: hvis de er kalde og det er sommer, går de direkte til kjøleskapet. Ikke tenk på å utelate dem!

Hvis du liker å eksperimentere, prøv å sette dem på mens du ertiln i solen noenellern sukkerholdig sirup for å gi dem en enda mer deilig smak når du legger dem i munnen. Og hvis du er bekymret for fluer på terrassen din, spiller det ingen rolle, forbered den på samme måte og vent når de er klare til å spise dem sammen en god søndag ettermiddag hjemme.

Du vet det allerede! Tørking av fiken er ikke en vanskelig oppgaveJegcil, av det kan du være sikker. Det vanskeligste arbeidet, tro meg, solen vil gjøre det, siden du bare må kjøpe dem, hugge dem og være tålmodig til å nyte denne nye opplevelsen, morsom, slett ikke dyr og helt annerledes, ikke nøl med å starte akkurat nå .