Skip to content

Hvordan vi tilbrakte søndag ettermiddag

18 de april de 2021

En oversikt over eventyrdomenet.

Det er en stund siden jeg har lagt ut noe fra hagen min! Heldigvis har jeg noe nytt å dele. Den siste søndagen var helt nydelig i det nordvestlige Connecticut, så Rob, Kaia og jeg tilbrakte et par timer utendørs i leken. Jeg burde ha raket løv eller plantet pærer, men … dette var morsommere! Dette lille området er ved foten av veggen som utgjør en del av Rob’s låve, som er en ny struktur på fundamentet til det opprinnelige vognhuset for eiendommen (huset vårt ble bygget i 1871.) Inntil for et par uker siden var det var et grusomt rot, men nylig bygde Rob en lav støttemur noen meter ut fra veggen med planer om å plante en hage her en gang i fremtiden. Kaia har vært besatt av å bygge eventyrhus i det siste, og da hun ba oss om å hjelpe henne, trodde Rob dette ville være et fint sted å gjøre det (veggen betyr at vi ikke trenger å komme oss helt på bakken – åååå, vi blir gamle …) Ting kom raskt ut av kontroll etter hvert som vi fikk mer og mer til å skape og bygge. Vi lette etter hagen etter tilfeldige biter av stein, pinner og odds og ender, samt noen dvelende blomster, små stauder og mose fra taket på skuret. Feehuset vårt har nå en uteplass, en liten blomsterhage, en lund med trær, en parasoll på den private bakplenen og en svingete vei til et pensjonat! Kaia utbrøt flere ganger at hun vil bo i dette fehjemmet. Jeg vil liksom også!

Send meg bilder av hagen din! Send meg en e-post på [email protected] Takk! –Michelle

______________________________________________
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!

Et antenneskudd tatt fra et lite fehelikopter ….
Hovedhuset.
Den fremre bøyningen og veggen, med en ginkgo-bladdørmatte og timianbusk.
Sengen er vevd fra bladene til en stor miscanthus, teppet er et stort nederlandsk rørblad, og putene er foldete uklare verbascum-blader. En pen stein fungerer som en sengegavl og ølflaskelokkene fungerer som skuffer.

Blomsterbedet ved frontbøyden inkluderer dianthus, lavendel, fennikel og pennisetum blomsterpigger.
Solparasollen på den private bakplenen er en datura-blomst over en blomsterstengel. Salongstolene er salvieblader. Skogen hagen utenfor inkluderer miscanthus blomster, kviser av cuphea, lavendel kvister, en sedumblomst og en plantet heuchera.
Terrassen utenfor hovedhuset. En stor bolt fungerer som en søyle med en dekorativ stein som et ornament på toppen. En golfball fungerer som en trendy hagesfære …
Oversikt over stien fra hovedhuset til pensjonatet.

Utsikten fra hovedhuset til gjestehuset.
Spiralgangveien til pensjonatet. Mos danner plenen og buskas er sitronmelisse. De røde mattene på frontbøyden er viburnumblader.
Gjestehuset. Taket er kvister dekket av nederlendernes rørblad.
Teppet er et veltet nederlenders rørblad. Sengen er uklare verbascum-blader med en anis-isopfrøhodepute. Et brett med ville humleblomster spruter ting litt opp.

Kaia setter siste hånd på gjestehuset.
Vi vil gjerne flytte inn nå.
Stolt designer.
Ta med feene!