Skip to content

Hvorfor vokse Stevia hjemme?

23 de juli de 2021

Hvis du har et familiemedlem eller en venn som lider av noe bukspyttkjertelinsuffisiens som diabetes, så du har kanskje hørt om søtningsmidler, men har du også hørt at alle disse produktene er laget av Stevia? Visste du at du kan vokse Stevia i ditt eget hjem og glemme de skadelige effektene av sukker på kroppen din?

Stevia er et mirakel tropisk plante hjemmehørende i Paraguay som har fått terreng over hele verdensmarkedet for sine søtningsegenskaper og helsemessige fordeler, har langt overgått sukkeregenskapene og har også vist oss at det lett kan dyrkes hjemme hos oss.

Prosessen med å dyrke Stevia

dette er stevia-bladene

Før du snakker om hvordan vokse Stevia Det er nødvendig å vite noen få ting om denne flotte planten, til å begynne med, fra ekstraktet av stevia blader du får et stoff som har opptil ti ganger det søtningsnivået som finnes i en spiseskje sukker.

Ha en en tredjedel færre kalorier enn de som finnes i sukkerkorn, og samtidig er det lettere å komme inn i fordøyelsessystemet på grunn av dets raske absorpsjon.

Det er praktisk å snakke litt om sukker, for når vokse Stevia du lurer kanskje på hvilken? og fordi? den ene er bedre enn den andre, og er at du for det første burde vite at inntaket av sukker ved bordet vårt er noe som overgår det tradisjonelle, det er kjent over hele verden at våre forfedre allerede gjorde det, det de ikke visste var at sukker inneholder mye tomme kalorier, hvor disse kaloriene for det meste endte med å bli fett og skade helsen vår. Selv om sukker har en naturlig opprinnelse av sukkerrør eller rødbeter, er det nødvendig å unngå forbruk av dem så ofte.

I tilfellet med Stevia er ting noe annerledes, siden denne planten i tillegg til å gi søtere enn sukker, kan hjelpe fordøyelsessystemet vårt for å fungere bedre på grunn av fordøyelsesvirkningen uten å tilsette kalorier, noe som gjør planten full av egenskaper, så mye at det i dag fordeler, men i stedet har det alltid vært det sunneste søtningsstoffet.

Voks Stevia Det kan være en veldig enkel praksis som du kan få veldig gode resultater fra, bare bli litt kjent med området vårt, se hvor ofte det kommer regn eller tørke og fremfor alt se på bakken og årstidene.

Stevia er en tropisk plante, så den skal være på steder med moderat skygge og sol, men alltid borte fra sterk vind, siden stammen ikke har en tendens til å være veldig sterk og jorda som roten er festet fra, har en tendens til å være mest fuktig.

Prosessen av trekk ut sirup fra bladene av Stevia og, i likhet med kulturen, har blitt modernisert over tid for å dra full nytte av egenskapene og dekke større kapasitet sammenlignet med utnyttelse av sukkerrør. Dessverre for mange fremdeles sukker er fremdeles søtningsmiddelet par excellence i rettene dine og det er at markedet for søtningsprodukter laget av Stevia for tiden hovedsakelig er rettet mot mennesker som av helsemessige årsaker ikke kan behandle deres vanlige sukker.

Det er her, der det eneste alternativet er søtningsmidler for å bringe smaken tilbake i livet.

Dyrk Stevia hjemme

vokse Stevia-planten hjemme

La oss være klar over at hvis vi har nok plass i hjemmet vårt, bare vi trenger en gryte og en liten kutting av Stevia å begynne å være mestere i helsen vår, siden det er enkelt å elske oss selv, men å gå på en passende sunn vei og uten garantier for å miste det, er noe livet tar seg av å ikke gi deg, det er derfor at små ting som dette gir en verdifull kunnskap som du kan dele med venner og familie.