Skip to content

Hydroponics, en effektiv metode

27 de juli de 2021

I dag føler vi oss som uerfarne gartnere, en av dem som tar sine første skritt i eventyret om å ta vare på planter og hager. Derfor er vi dedikert til å spionere på hydroponisk jordbruk, også kjent som hydroponics å tørke.

Metoden

De hydroponics er en stadig mer brukt teknikk i verden som planter dyrkes i en vandig mineraloppløsning. Dette betyr ikke at det ikke er noe fast grunnlag for plantene, men at det som brukes er en i stedet for naturlig jord spesifikt substrat som gjør at den vandige løsningen kan være tilgjengelig for planter når de trenger det.

Hver plante trenger støtte for å vokse og utvikle seg, og substratet er det faste materialet som fungerer som grunnlag for planten. Dette substratet kan være vermikulitt, agrolit, kokosnøttfiber eller torvmos, og mineraloppløsningen helles deretter i det.

Løsningen

Den vandige løsningen kan kjøpes i en spesialforretning eller tilberedes hjemme fra en serie produkter som gjødsel, aminosyrer, mineralsalter, jordkorrektorer eller næringsstoffer.

Hydroponics

På tidspunktet for såing får planten sin kvote med vann fordi frøene kommer med en viss mengde næringsstoffer, men når den har spiret og viser sine første blader, er det på tide å plassere mineralløsningen slik at planten absorberer den ved slik jeg trenger det.

Fordeler med hydroponics

Hvis det er en grunn til at flere og flere mennesker adopterer hydroponisk oppdrett, er det fordi det tillater det dyrke på begrensede steder og gjennom hele året, uten å bli utsatt for klimatiske endringer. Videre er det en ideell teknikk for å utføre på et sted som ikke er veldig fruktbart.

På den andre siden, hydroponiske hager krever lite stell og anbefales på det sterkeste når det gjelder frukthager produsere avlinger utenfor sesongen av hver art.

Det er også en viktig sparer vann og reduserer kostnadene, større automatisering av systemet og akselerasjon av avlinger.

Hydroponics