Skip to content

Hydroponics i vertikal, A-rammen Hidroponic Vertical Garden

28 de juli de 2021

I dag presenterer vi et hydroponisk system som er ideelt for de som har liten plass og ønsker å dyrke sin egen mat. Systemet kalles A-ramme Hidroponic vertikal hage, og er produsert i Øst-Asia.

Det kan til og med utvides og gjøres større. På denne måten kunne flere planter dyrkes uten problemer. Er du interessert i å vite hvordan det fungerer? Vi forteller deg det da.

Jordbær

Den er produsert med rimelige materialer, inkludert platene for strukturen, PVC-rør og rør for sirkulasjon av vannet, samt ventilene for å kontrollere vannstrømmen og avløpet. Regner ikke med plastposen til tanken.

Opptil 168 planter kan dyrkes, utrolig mange med tanke på hvor lite plass dette systemet tar. Du kan ha alle slags planter: basilikum, jordbær, salat, tomater, hvilken som helst liten hagebruk du kan tenke deg!

Hjem hydroponics

Det øverste bildet er et hjemmelaget hydroponisk system, laget av tre. Hydroponics tilbyr mange fordeler i forhold til tradisjonell dyrking, og de er følgende:

  • bedre utnyttelse av tilgjengelig plass
  • bedre skadedyrbekjempelse
  • derfor vil plantene vokse sunne og sterke
  • muliggjør kryssbestøvning, og utseendet til arter med de ønskede egenskapene

Men også noen ulemper:

  • oppgaven med pollinering, når det gjelder hydroponiske systemer som er innendørs, vil komme på bonden
  • planter trenger mat for å vokse, så det er veldig nødvendig å gjødsle innimellom

Det er et tema som mange diskuterer. Det er de som er for, og det er de som ikke gjør det. Sannheten er at ethvert voksende system som hjelper til med ferskere og sunnere mat, er veldig interessant, tror du ikke? Hva synes du om dette emnet? Gi oss beskjed.