Skip to content

Inspirasjon fra Carols hage i North Carolina

18 de april de 2021

Sommerfuglgress, lantana og hibiskus blomstret hele sommeren. Én applikasjon av granulær plantefôr med langsom frigjøring gjorde en fantastisk jobb med å holde hibiskusbladene blanke og blomstene blomstrer direkte i flere uker.

Dagens bilder er fra Carol Thompson (tidligere innlegg HER og HER), som sier, «Etter en uke med regn blir jeg så spent på varmere vær og tenker på hva jeg skal plante i Charlotte, North Carolina, hagen i år. Jeg så på bilder fra hagen min, for det meste fra i fjor sommer, og trodde jeg skulle gå videre noen av kombinasjonene jeg har prøvd. God vårtid og lykkelig planting, gpod-ers! » Høyre back atcha, Carol! Og nå MÅ jeg kjøpe noen kaladier, en gang for alle.

Fortsett å sende inn bilder, alle sammen! Enten du aldri har delt før eller har blitt omtalt flere ganger, vil vi se hagen din! Send meg en e-post på [email protected] Takk!

______________________________________________
Vil du få (G) arden (P) hoto (o) f (D) ay levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i GPOD? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER

Hevende «Snow Queen» eikebladhortensia blomstrer, etterligner tregrener i bakgrunnen, får hjertet til å synge!
Løvverk av Hydrangea macrophylla «Mariesii Variegata», blå svart salvia øverst til venstre (elsket av kolibrier), Purple Diamond loropetalum. Jeg elsker hagestier.
Blomster fra hagen min i en favoritt knoppvaske
Bursdagsblomster fra en venn og et maleri av søsteren min gjorde et lykkelig par.
Jeg plantet rundt 50 tulipanpærer i en container, som jeg så demonstrerte i et TV-show av P. Allen Smith. Jeg var så glad den lilla og gule blomstret samtidig.
Datteren min plantet denne nydelige kombinasjonen av tulipaner i år til hagen sin i Durham, North Carolina! Hun kjøpte de eneste tulipanpærene hun kunne finne på slutten av høstsesongen. Elsker du ikke fargene!
Regn lilje gitt til meg av min svigerinne, blå plumbago og «Immortality» iris løvverk
«Jade Princess» hirse (som jeg vokste fra frø). Jeg så denne planten vokst på UNC-TV In the Garden With Bryce Lane. Bryce Lane er en NCSU hagebrukprofessor og fabelaktig foredragsholder på hagesymposier.
Linlilje, coleus, caladium, torrenia
Caladium i en beholder
«Bengal tiger» canna, coleus, pentas og lantana. Jeg glemmer navnet på den hvite lille tusenfryd. Plants Delights Nursery bar det på en gang. Det er flerårig og blomstrer hele sommeren.
«Mojito» elefantør, «Black Magic» elefantør. og «Black Coral» elefantørStrutsbregner, «Frances Williams» og «Krossa Regal» hostas
Joe Pye luke og persicaria