Skip to content

Jacky & Lynns hage i Wisconsin, dag 1

18 de april de 2021

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Jacky & Lynn SwensonGod mandag, alle sammen! Dagens bilder er fra Jacky og Lynn Swenson i Grafton, Wisconsin. Jacky sier, “I 2003 kjøpte mannen min Lynn og jeg et nybygd hjem med tre mål land nær Lake Michigan i byen Grafton. Det var bare en innkjørsel … ingen fortau, plen eller hardscape. Ugresset vokste opp til døren.

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Jacky & Lynn SwensonDet hadde tidligere vært en gårdsåker, og vi trakk ut gamle gjerdestolper, piggtråd, døde trær og rusk som var igjen. Siden vi begge vokste opp på Iowa-gårder og har en lidenskap for å plante og se ting vokse, utgjør vi et godt team. Dette betyr også at hvis en av oss kommer med en idé, er det ingen som «bremser», og vi har gjort noen ganske store prosjekter, inkludert å bygge to dammer fylt med fisk og plante dusinvis av trær, busker og blomster. Vi har gravd hvert hull selv for hvert tre, busk og plante. Noen ganger setter ideene våre musklene på prøve, men det er alt verdt det til slutt.

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Jacky & Lynn SwensonVi liker mange blomster som berører hverandre, slik at øyet ditt bare flyter sammen, men jeg liker fortsatt å holde det ganske ryddig, og så gjør jeg mye kutt og deadheading. Jeg vil kalle hagestilen vår for «kontrollert overstrømmelse»! Mannen min Lynn har gjort alt hardscape-arbeidet alene … murverk, graving av dam med utleieutstyr og legging av steiner og stier.

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Jacky & Lynn SwensonEtter ni år har han og jeg nå et rolig paradis som vi nyter hver dag. Forresten vil du merke at det er flere uteplasser og mange stoler, som er flotte steder å nyte den rolige skjønnheten i naturen og ta et glass vin. Når vennene våre sitter ved dammen, kommenterer de alltid at det er så fredelig. Vi elsker det her! ”

Wow, Jacky – fantastisk. Jeg er overrasket over hvor mye du har oppnådd på 9 år!

Foto / illustrasjon: Med tillatelse fra Jacky & Lynn Swenson**** Jacky og Lynn sendte inn så mange bilder at jeg deler dem opp. Følg med for morgendagens innlegg, der du blant annet vil se de vakre dammerne hennes. ****

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Jacky & Lynn SwensonFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Jacky & Lynn SwensonFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Jacky & Lynn SwensonFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Jacky & Lynn SwensonFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Jacky & Lynn SwensonFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Jacky & Lynn SwensonFoto / illustrasjon: Med tillatelse fra Jacky & Lynn SwensonVil vi ha det har Hagen din i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!

** Sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!**