Skip to content

Jean’s hage i Connecticut

18 de april de 2021

Dagens bilder er fra Jean Huot, som sier, «Her i Connecticut venter mange av oss spent på våren etter den kaldeste februar som noen gang er registrert for vår stat. Med det i bakhodet bestemte jeg meg for å trekke opp noen gamle bilder for å minne meg på hvorfor vi New Englanders tåler slike vintre. Da vi hadde vår hjemmet som ble bygd tilbake i 2000, var vårt 0,75 mål store tomt med busker og trær. Alt vi hadde var en ny plen og noen bryster i bakgården. Jeg hadde prøvd å planlegge landskapsarbeidet mitt, men med små barn og et begrenset budsjett for hagearbeid, jeg gjorde det meste av shopping gjennom årene ved slutten av sesongen, og forårsaket hyppige endringer i planene mine. Jeg innså at jeg bare hadde begrenset tid til å vedlikeholde hagen, og jeg har hovedsakelig fokusert på å plante trær og busker. Heldigvis med så mange områdeshagebutikker klarte jeg fortsatt å samle et fint utvalg av busker og trær som blomstrer vakkert om våren. På bildene jeg har tatt med vises noen av favorittplantene mine – franske hybridsyrener, «Prairie Fire» crabapple , «Sugar Tyme» crabapple, «Snow Goose «og» Okame «kirsebærtrær,» Olga Mezzitt «rododendroner, og en liten samling trepioner (disse var en overbærenhet selv til «gode» priser). » Jean, du var så utrolig smart å investere i trær og busker fra starten, selv når du ikke hadde mye tid! De fleste av gartnerne jeg kjenner, hadde ikke tid til å virkelig grave i hagearbeid før ungene deres var voksne og ute av huset. Du har et forsprang på dem ved at de treaktige plantene dine allerede er på plass og modnes! Hagen din er nydelig, og det får meg til å ta av meg skoene og gå barbeint gjennom det frodige gresset og ta i meg duftene til syrinene og pionene. YUM! Vennligst la snøen stoppe… ..

______________________________________________
Vil du få (G) arden (P) hoto (o) f (D) ay levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i GPOD? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER