Skip to content

Kjøttetende plante skadedyr

27 de juli de 2021

Det er litt nysgjerrig at disse nysgjerrige plantene, som så mange mennesker har trollbundet, også kan være ofre for skadedyr, siden de tross alt lever av insekter. Men uheldigvis det er ikke noen få ganger at disse ubehagelige eller irriterende parasittene ender med å bli »rovdyrene» av grønnsaker.

Så i dag skal jeg fortelle deg det hva er skadedyrene fra kjøttetende planter, og hvordan vi skal handle for å eliminere dem.

Woodlouse

Men før du går inn i saken, er det viktig at vi vet at, i de fleste tilfeller, og spesielt når vi snakker om denne typen planter, skadedyr vises bare når det er en feil i kultiveringenfor eksempel uriktig vanning eller plassering. Våre rovdyr kan også angripes hvis vi har gjenbrukt den blonde torven uten forutgående desinfeksjon. Når vi oppdager opprinnelsen til pestens utseende, kan vi behandle det underliggende problemet og forhindre at det skjer igjen.

De vanligste skadedyrene er Woodlouse Y bladlus. Vi vil se både i sommersesongen, det er når miljøet vanligvis er tørrere, og de kjøttetende plantene nyter de høye temperaturene og vokser lett; så lenge vi har tallerkenen full av vann, som vil bli destillert, osmose eller regn. Ellers, forsvarssystemet vil svekkes, noe som gjør at enhver inntrenger vil dra nytte av situasjonen. Og det er da vi en dag, uten videre, begynner å se melkebøtter og bladlus på bladene (feller) eller blomster av rovdyr.

Bladlus

Skadedyr

Den vanligste typen av hvitluke er kjent som San Jose lus. De er små parasitter, mindre enn 0,5 cm lange, mørkegrå i fargen. Den har en oval form, og de finnes hovedsakelig i feller eller på undersiden av bladene.

De bladlusImidlertid er de mer i blomstene, og forhindrer dem i å åpne seg. Avhengig av habitat, har de en eller annen farge. For eksempel i Middelhavet er de grønne, men det er noen som er gule.

Behandling

Kjøttetende planter er veldig spesielle. Derfor, når du ser et insekt som ikke burde være der, anbefaler jeg at du med en vattpinne fra ørene dine fukt bomullen med destillert vannog fjern den med ham. Hvis skadedyret er veldig avansert, bruk en gasbind fuktet med vann, eller i ekstreme tilfeller, med klorpyrifos, etter produsentens anbefalinger.

Hvis du er i tvil, kom inn Ta kontakt med med oss.