Skip to content

LESERBILDER! Susan & Richards japanske tehage i Illinois

21 de februar de 2021

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Susan WawrzynowiczDagens bilder er fra Susan og Richard Wawrzynowicz i Chicago, Illinois. Susan sier, “Vi ligger i hjertet av byen. Vi har bodd her i rundt 14 år, og etter år med forskjellige romoppussingsprosjekter, bestemte vi oss for en seriøs hagesmak inspirert av våre besøk til hager i Kyoto, Japan.

*** FØR *** Dette bildet viser den originale hagen (bildet er tatt fra 3. etasje). Dette er i utgangspunktet hvordan hagen så ut i 18 år.
Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Susan Wawrzynowicz«Vi hyret en landskapsarkitekt, og med hans ekspertise og vår kjærlighet til Kyoto-hagene opprettet vi vår egen» asiatiske tehage. » Vi brukte bambus til to formål: for en veggfunksjon og for å støtte klatrehortensiaer og søt høstklematis. Vi innarbeidet også en japansk lønn, en japansk sedge, hostaer og en Hinoki falsk sypress (ikke avbildet).

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Susan Wawrzynowicz“Vannfunksjonen ble også inspirert av vår tur til Kyoto. Vi innarbeidet en regnkjede som sirkulerer vann i steinvannskaret, ned til et reservoar, og deretter opp bambusen og tilbake til fartøyet. Fugler elsker å sitte på kanten for kule drinker. Lysene om natten skaper en spesiell oase. ”

Wow, Susan, så pen! Det må være enda mer fantastisk om kvelden. Takk for at du delte!

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Susan WawrzynowiczFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Susan WawrzynowiczFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Susan WawrzynowiczFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Susan WawrzynowiczFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Susan WawrzynowiczFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Susan WawrzynowiczFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Susan WawrzynowiczFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Susan WawrzynowiczVil vi ha det har Hagen din i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!