Skip to content

Økologiske insektmidler for å bekjempe skadedyr og sykdommer

27 de juli de 2021

De bladlus, hvitflue og midd er skadedyr hyppige angrep på planter og hageavlinger, stille fiender som kan oppdages når det er for sent.

De sopp og bakterier de påvirker også planter og fører til alvorlige sykdommer, som kan føre til døden. Forhindre skadedyr og sykdommer Det er en viktig oppgave for den som tar seg av hagen, sjekker hver krukke og hver meter i hagen for å avverge trusler. Det er også viktig å forhindre søknad insektmidler for planter som vil forhindre utseende av skadedyr og sykdommer eller vil løse angrepet.

Det grønne alternativet

De økologiske insektmidler de blir det mest naturlige alternativet for skadedyr og sykdommer, ettersom de er preparater som bruker naturlige produkter som ikke inneholder kjemikalier og dermed samarbeider med harmonien i naturen.

Det er like mange formler som det er produkter og blant dem skiller seg ut natron, såpe eller hestehale. I tillegg er det planter som fungerer som et antiplague som f.eks brennesle, absint, hvitløk, persille, gressløk eller tomat.

Plante skadedyr

For maur kan du tilberede en blanding av garv med vann og påføre etter filtrering. Hvis problemet er bladlus og midd absint er veldig effektivt når det blandes med vann og sprayes på planten.

De potash såpe det er effektivt for kjemp mot hvitluken, den røde edderkoppen og sykdommer som pulveraktig mugg, mugg botrytis og alternaria mens hvitløk effektivt maser i vann og filtreres for å få slutt på bakterielle sykdommer så vel som midd og bladlus.

Svovel og natron

Veldig billig og effektivt, den natron er et flott soppdrepende middel. Hvis du blander 1 ss bikarbonat med vegetabilsk olje og naturlig såpe i 4 liter vann, vil plantene være beskyttet mot sopp.

Et annet alternativ er svovel, et produkt som kombinert med vann er en motgift mot
de muggsykdom.

Spekteret av organiske insektmidler er bredt, og det er forskjellige alternativer i henhold til problemet. Den gode nyheten er at ingen av dem inneholder kjemikalier og dermed hindrer planter i å komme i kontakt med kunstige stoffer. Du vil også bruke mindre penger på dem.

Natrium bikarbonat