Skip to content

Originale potter med resirkulerte gjenstander

27 de juli de 2021

I dag er det vanlig å resirkulere det gamle, gjøre det nytt og skinnende, dra nytte av alt som er klart til å kastes for å gjenvinne det og unngå mer avfall. Vi vet at plastflasker er mye brukt i hagearbeid, fordi bare ved å kutte dem i to er det mulig å ha en enkel gryte, men det er ikke det eneste objektet du kan bruke.

Inspirasjon hjemme

Se deg rundt og oppdag alt som er vakkert og som du ikke lenger bruker. Det enkleste er å starte med glassbeholdere og gamle kopper og vaserDe arvet fra bestemoren som ser bra ut med rosebusk og stemorsblomst.

Hvis du finner de gamle bollene, kan du dra nytte av dem til å legge litt jord og plante små planter eller kaktus. Husk at du alltid må lage et hull i underlaget slik at det er et hull som vannet renner gjennom.

Hvis du vil heve innsatsen, må du huske kaffeposer. Visste du at med dem kan du lage robuste potter? Velg de som er laget av sterk plast og fyll dem med jord for å dyrke innendørs planter. De aromatiske er perfekte i disse tilfellene fordi de ikke vokser for mye.

Resirkulerte potter

I dag er det veldig fasjonabelt å ha vintage potter slik at du kan lage dem selv hvis du benytter deg av tomme bokser. Du må bare male dem og plassere de plantene du liker best. Det er de som hevder at toalettpapirruller også fungerer bra for å huse små planter, selv om jeg ikke har prøvd dem, og jeg vet ikke hvor mye de kan motstå tilstedeværelsen av vann uten å bli ødelagt.

Og hvis du spiser melkekartonger, kan du åpne dem i to og ordne dem på rad for å ha en urbane hage hvor du skal dyrke grønnsaker og aromatiske planter pent.

I utlandet

Hvis vi snakker om det ytre, er idealet å velge de gjenstandene som, i tillegg til ikke å forverres over tid, har et sjenerøst overflateareal og lar plantene spre seg uten vanskeligheter.

De nedlagte gaffeltrucker er veldig interessante, det samme som fisketanker i glass og vannkanner av metall.

Resirkulerte potter