Skip to content

Peppersykdommer og deres behandling

23 de juli de 2021

Pepperen er en typisk grønnsak i noen land, men Mexico er kanskje en av nasjonene som bærer paprikaen med seg i mye av sitt gastronomisk kultur og det er at for de som ikke vet det, er paprika en del av de krydrede fruktene, som tilhører familien capsicun annuun.

Blant hovedfargene vi finner rød og grønn så vel som gul. I alle fall brukes paprika i mange land som en del av lapskausen i mange oppskrifter, så vel som del av dressingen for mange typiske matvarer. Det er da en veldig kjent grønnsak i en stor del av de latinamerikanske landene.

Pepperen og dens sykdommer

Pepperen og dens sykdommer

I noen land det regnes som en grønnsak, samt mottakeren av andre vilkår som er tildelt den i henhold til landet der den ligger.

I vårt land er det kjent som “pepper«, Mens det i noen latinske land regnes som»paprika”Og så videre, så i denne artikkelen vil vi gi deg beskjed peppersykdommer og en del av behandlingene, og bringer leseren nærmere all nødvendig informasjon om noen plager som denne frukten kan lide, samt definere de tilsvarende behandlingene.

Paprika du kan lide av et utall sykdommer, der vi kan nevne:

Grå råte

Denne sykdommen kan lett diskrimineres og er at brune lesjoner som klarer å vises på bladene og blomstene, viser seg å være den mest symbolske indikatoren for denne sykdommen.

Generelt tilskrives det utsett planten for regnvann, som genererer en progressiv forverring av den.

For behandling anbefales det å kutte de infiserte områdene, og om nødvendig bør plantene som er fullstendig infisert, elimineres. Hvis fuktigheten i miljøet tillater det, påfør pastaer av helbredelse i kutte områder.

Hvit råte

Som i det grå, kan vi observere visse støvete toner i teksturene til pepper, men i motsetning til det grå, gir de hvite ikke en dårlig lukt. Bare de berørte områdene de genererer en stadig svartere tone, samt generere mer og mer tørrhet i stammen av planten.

Behandlingen er ikke forskjellig fra den som er tildelt grårot, bare i dette tilfellet må det tas hensyn til ventilasjonen som anlegget utsettes for.

· Tristhet

Består av for tidlig tørrhet av planten og med dette, den tidlige døden av den, på en slik måte at den ikke når sitt stadium med å bære frukt.

I denne forstand vurderer planten en veldig kort levetid, så behandlingen for dette tilfellet består i å effektivt kondisjonere jorden der frøet skal plantes, spesielt hvis vi har å gjøre med en jord der frøet allerede hadde blitt plantet. pepperplanter.

En annen anbefaling er opprettholde konstant vanning av jorda, på en slik måte at planten holder seg hydrert.

Bakteriell scabies

peppersykdom og hvordan du skal bekjempe den

Denne sykdommen den overføres av frøet, siden scabies gradvis forbruker huden på planten, til det punktet å generere beryktede hule områder i den, og det er så flott noen av disse bakteriene kan overføres gjennom duggvann om morgenenav røtter og av samme frukt.

Pepperen kan lide a et betydelig antall sykdommer å vurdere, der mange kan tilskrives miljøet de høstes i.

Av denne grunn er det viktig å evaluere forholdene der miljøet vil spille en viktig rolle i utviklingen og helsen til planter. Det er da et spørsmål om å gjennomføre nødvendige helseprosesser for høstingsområdene av paprika av enhver plante som trenger intensiv pleie under utviklingen, siden frukten vil være bestemt for Menneske forbruk, derfor bør det holdes under viktige retningslinjer.