Skip to content

Planter som hjelper deg å starte året på høyre fot

27 de juli de 2021

Det nærmer seg et nytt år, en ny bok hvis sider ennå ikke er skrevet. Hvis du føler deg usikker eller usikker på hva den nærmeste fremtiden bringer, Visste du at det er planter som hjelper deg å komme godt i gang? Selvfølgelig vil det avhenge av hvor mye du tror på det og hvor mye tillit du setter til disse plantene slik at de oppfyller sin funksjon bedre eller dårligere.

En av dem er kjent under navnet Pengeanlegg, og som det indikerer, er det en plante som tiltrekker seg penger. Dens vitenskapelige navn er Plectranthus verticillatus, og den reproduserer veldig enkelt ved stiklinger, som må plantes om våren eller sommeren. Den vil vokse fantastisk i full sol og innendørs så lenge den har rikelig med naturlig lys. Men … det er noen flere som også vil være interessante for deg. Se se …

Pachira aquatica

Pachira aquatica

De Pachira aquatica Det er et tropisk tre som vokser i de varme skogene på det amerikanske kontinentet, nær sumpene. På dette tidspunktet er det vanlig å finne dem i barnehager og hagesentre, siden det i tillegg til å kunne gi hjemmet ditt en annen farge, det også er ideelt å tiltrekke seg mer rikdom.

Det anbefales å plassere den på et sted med mye lys, vekk fra trekk. Vi vil alltid holde underlaget litt fuktig, men unngå å la vannet bli puddet i fatet.

Bregner

Asplenium marinum

De bregner de er en veldig variert type planter. Vi kan finne arter på praktisk talt hele planeten, bortsett fra på polene. Det er noen som er mer motstandsdyktige mot tørke enn andre, men de liker alle å alltid ha en viss fuktighet i underlaget. De er ideelle å ha i hjørnene i hagen der det ikke er mye lys, eller for å dekorere hjemmet ditt.

Disse plantene vil avvise uflaks, vil tiltrekke kjærlighet ved å bekjempe skuffelser, og de vil forhindre oss i å føle oss alene.

Hvilke andre planter kjenner du til som hjelper deg å bli heldig?