Skip to content

Studie avslører hva du vil kalle den nye stueplanten din i 2022

7 de juli de 2023

Hva har forsangeren til Queen, en huseier i Bedrock, programlederen i TVs mest kjente nabolag, og den nye potteplanten din til felles? Vel, ifølge en fersk undersøkelse fra craftjack.com, vil de sannsynligvis dele det samme fornavnet. Fred. Det er riktig. Mer enn tusen mennesker over hele landet ble bedt om å vurdere hvilket navn som best uttrykker personligheten til deres favoritt, drivhuskompis og «Fred» toppet listen. Det er lett å se hvorfor. «Fred» høres pålitelig og lettvint ut, en plante som vil være med deg i tykt og tynt og aldri sette sine ønsker foran dine. «George» rangerer som det nest mest populære potteplantenavnet av mange av de samme grunnene. Den veier imidlertid litt mer. Tross alt har det vært konger, prinser og presidenter ved navn George. Jada, du kan peke ut Fredrik den store i et forsøk på å styrke Fred, men ingen tiltalte ham noen gang som «Fred», bortsett fra kokken som ble henrettet. Det første kvinnelige navnet på listen er «Karen». Den kommer inn på #7. Hvorfor så lavt? Ingen liker en potteplante som kritiserer alt du gjør. Jeg trenger ikke en edderkoppplante som spør: «Så, du går virkelig ut kledd som at

Flere åpenbaringer

Du synes kanskje Venus’s fluefanger er ganske kul, men de nye rangeringene sier at den er halt. Topp ti:

  1. Eventuelle diverse sukkulenter (trenger ikke mye vann, gjødsel eller annen pleie)
  2. Aloe vera aka «brenneplante» (også en sukkulent – juice fra bladene lindrer smerter fra brannskader og tilsettes såper, sjampoer, fuktighetskremer, kremer, solkremer og salsaer)
  3. Kaktus (også en sukkulent, men med pigger)
  4. Slangeplante (også en sukkulent – ​​legg merke til et mønster her?)
  5. Edderkoppplante (IKKE en sukkulent, heller ikke en edderkopp)
  6. Pothos (etterfølgende plante som klatrer hvis du lar den)
  7. Bregne (slipper brosjyrer over hele gulvet og blir deretter kastet)
  8. Lucky bambus (ikke en bambus, og for det er du heldig)
  9. Philodendron (likner pothos i løvverk og vane)
  10. Jadeplante (wow – nok en sukkulent!)

Hvordan rister disse favorittene ut etter generasjon? De tre beste for millennials er aloe, slangeplante og pothos. Gir mening – dette er enkle nybegynnerplanter som gjør seg bra i leiligheter. Boomers velger kaktus, edderkoppplante og bregne. De trenger ikke å bekymre seg for at småbarn setter øynene ut av å løpe inn i en kaktus. Gen-Yers foretrekker overveldende cannabis, forutsatt at de har en kjeller. (Nei, jeg har nettopp funnet på det.)

Potteplanter er de nye barna

Nåværende fødselstall bekymrer demografer i stor grad. I de fleste utviklede land er de så lave at fødsler ikke engang er lik dødsfall. Dette er dårlige nyheter for burgerkjeder, barnehager og produsenter av engangsservietter. Hva er grunnårsaken? Potteplanter. I følge studien er «61 prosent av personer under 40 år enige om» kjæledyr er de nye barna og planter er de nye kjæledyrene. En av tre medlemmer av denne nye generasjonen anser seg selv som en «planteforelder». Trettifem prosent som er singel sier også at hvis en potensiell kompis har potteplanter, er det en turn-on [Duh!]og av de som allerede er hektet, men utsetter å få barn, sier en av tre at det hjelper dem å vente med potteplanter.» Konklusjon: Hvis du er frustrert, potensielle besteforeldre, fjern ALLE potteplanter fra barnas leilighet.