Skip to content

Sukkulente containere og frodige hager i Øst-Canada

25 de februar de 2021

Deborah Smith fokuserer på sukkulenter og containerhager på østkysten av Canada.

p.p1 {margin: 0,0px 0,0px 0,0px 0,0px; font: 13.0px Verdana}
span.s1 {font-kerning: none}

«Jeg hager på østkysten av Canada. Vi har mange tåke dager og vanligvis våte perioder om sommeren. Ikke så, den siste sommeren. Sannsynligvis er det mest utfordrende aspektet ved å prøve å hage vellykket.

Likevel har jeg en stor saftig samling med noen kaktus. De er en utfordring å være lykkelige under disse forholdene, men overrasker meg alltid med deres hardførhet. Når de begynner å se for triste ut, hugger jeg hodet av dem og planter dem på nytt. De blir ikke så store og frodige som jeg vil på grunn av elementene.

Jeg overvintrer mange planter i en solsal og et drivhusrom som har tre stativer med vokselys. Jeg henger vokselys fra solhustaket. Jeg har også en samling phormium da de er så dramatiske og tøffe ved siden av havet.

Min lidenskap er container hagearbeid. Min neste e-postadresse vil ha noen flere containerpix. Min mann laget meg 13 glassfiberbokser som fungerer som vindusbokser og bokser til vårt 80 fot store havdekk. De er lette nok til at jeg kan klare dem selv.

Jeg elsket container pix !!!!! Vi har ikke unike steder å kjøpe planter i dette området. Jeg reiser vanligvis til Nova Scotia med en Hort-kompis på jakt etter det forskjellige og uvanlige. «

Har du en hage du vil dele? Send 5-10 bilder og en kort historie om hagen din til [email protected]. Ta med hvor du befinner deg!

Har du en mobiltelefon? Merk bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Du trenger ikke å være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her.

Følg oss: @finegardening på Twitter | FineGardeningMagazine på Facebook | @finegardening på Instagram


138138