Skip to content

Teleskopisk griskutter

2 de juli de 2021

Så vakkert og avslappende som det kan være å nyte en ryddig og ryddig hage, krever det mye engasjement. Bortsett fra å vanne og klippe plenen, må du også ta vare på de enkelte plantene, til og med trærne. Det anbefales å kutte små grener av disse store plantene med noe regelmessighet. Dette kan være ganske irriterende, siden ikke alle er lett tilgjengelige. For å lette denne oppgaven ble den teleskopiske griskutteren designet.

Men hva er dette verktøyet? Dette er saks spesielt designet for å kutte små grener, derav navnet «grenskutter». Men teleskopmodellene gir en enorm fordel i forhold til de grunnleggende: Armene er uttrekkbare, noe som gjør det mulig å nå områder lenger fra bakken. På denne måten kan vi unngå bruk av trapper, noe som betyr mindre innsats og mindre risiko for oss.

🥇 Den beste teleskopiske griskutter 🥇

Det er mange teleskoplastere på markedet. Vi fremhever imidlertid denne Gardena TeleCut 520-679-modellen for de gode evalueringene den har fra kjøpere. Det er en kompakt teleskopisk lopper designet for unge skudd og ferskt tre med en diameter på opptil 42 millimeter. Det er et lett verktøy hvis spakearmene kan justeres, noe som letter kutting av grener på større avstand. Når det gjelder materialet, er det laget av metall.

Fordeler

Takket være den lette vekten til denne teleskoplåperen er den veldig enkel å håndtere. Bladene er godt skjerpet og gir stor skjæreffektivitet. I tillegg er spakarmene uttrekkbare, så grener lenger fra bakken kan nås uten å bruke en stige.

Ulemper

På den annen side, denne teleskopiske griskutter den har en litt høyere pris enn andre lignende modeller når, ifølge noen kjøpere, er bladets kvalitet den samme.

Valg av den beste teleskopiske gnisten

Hvis den forrige modellen ikke har overbevist deg, ikke bekymre deg, det er mange flere teleskopiske kuttere på markedet. Deretter skal vi kommentere de seks beste.

Teleskopisk saks og YATO beskjæringssaks

Til å begynne med har vi denne modellen fra Yato. Saksen er i stand til å kutte grener opp til 35 millimeter. De er utstyrt med ergonomiske håndtak som letter arbeidet. Når det gjelder håndtakene, strekker de seg teleskopisk. Dermed kan de økes fra 630 millimeter i lengde til 960 millimeter, utvide bruken. I tillegg inkluderer dette teleskopiske gressklippersettet to beskjæringssakser som kan kutte grener opp til 15 millimeter.

MAXPOWER teleskopisk gren saks

En annen teleskopisk lopper å fremheve er denne Maxpower-modellen. Den fungerer som en spak og kan kutte grener opp til 55 millimeter. Når det gjelder håndtakene, har de totalt fem gir som justeres ved hjelp av en klikknapp. Dermed kan de utvides med fem forskjellige lengder de varierer mellom 700 millimeter og 1020 millimeter. Fra dette treverket kan vi unngå bruk av trapper. I tillegg er håndtakene ergonomiske, noe som letter bruken av dette verktøyet. Toppbladet er laget av stål og har et glatt, slitesterkt kutt.

GRÜNTEK teleskopiske sakser

Vi fortsetter med denne teleskopiske klippen fra Grüntek. Den er i stand til å skjære tørt tre opp til 48 millimeter og friskt grønt opp til 51 millimeter. Når det gjelder håndtakene, kan lengden på den samme justeres mellom 685 millimeter og 1050 millimeter. Bladet til denne modellen er 78 millimeter og er laget av stål. Hva mer, designet gir et presist og effektivt kutt.

AIRAJ, teleskopisk profesjonell beskjæringssaks

Denne teleskopiske griskutteren fra Airaj kunne ikke mangle på listen vår heller. Materialet som bladet til denne modellen er laget av er SK-5 stål som gir lang levetid og motstand mot rust. Selv etter langvarig bruk forblir bladet skarpt. Teleskopstangen i aluminium har totalt seks teleskopiske seksjoner som festes ved hjelp av en låseknapp. Lengden varierer mellom 71 og 101 centimeter. I tillegg har det et løftesystem som øker kraften på bladene, noe som letter arbeidet. Denne teleskopiske griskutteren er i stand til å kutte grener opp til to inches tykke.

GARDENA Combisystem 298-20

Vi fortsetter med denne Gardena Combisystem 298-20-modellen. Den har dobbel girkasse og en femdelt valsetransmisjon, som vil tillate oss å spare mye krefter under arbeidet. I tillegg er den enkel å bruke og skader ikke planter takket være de forsterkede bladene og dekket med non-stick. De lager rene og glatte kutt. Håndtaket på denne teleskopiske klippen lar deg fjerne de høyeste grenene uten stige.

Amazy Iceberk Teleskopisk beskjærer (1,80 – 5,40 meter) + sag

Vi ender opp med en Amazy Iceberk-modell. Denne teleskopiske klippen er mellom 1,8 og 5,40 meter lang. Teleskopstangen er laget av aluminium og har et integrert låsesystem som vi kan fikse i den høyden vi ønsker. Det skal også bemerkes at saksen er laget av robust stål og er i stand til å kutte grener opp til 3,6 centimeter tykke. Denne pakken inneholder også en tresag. Dette kan festes til forlengelsesstangen.

Teleskopisk kjøpeguide

Før du kjøper en teleskophopper, er det noen få ting vi bør vurdere. Vi vil kommentere dem nedenfor.

Lengde

Åpenbart, Det som vil interessere oss mest for dette verktøyet er lengden det kan nå. Hvis vi har høyere trær, må vi se etter en lengre teleskopisk lopper enn når vi bare har busker eller korte trær.

Kvalitet og pris

De fleste modeller av teleskopiske loppere koster mellom € 20 og € 50. De dyreste rettferdiggjør prisen med lengden på håndtakene og kvaliteten på bladene, som er veldig viktig for verktøyets levetid.

Hva er en teleskopisk lopper til?

Med den teleskopiske klippen kan vi unngå bruk av trapper i hagen

Med den teleskopiske klippen kan vi kutte små grener som spirer både i trær og busker. Dette gjøres vanligvis av estetiske eller plantehelsemessige årsaker. Fordelen med disse modellene fremfor grunnleggende gressklippere er at vi kan få tilgang til fjernere grener, noe som betyr mindre innsats for oss, og i mange tilfeller trenger vi ikke en stige.

Hvor får man kjøpt

I dag kan vi kjøpe teleskoplastere online eller i fysiske butikker. Vi vil diskutere noen eksempler nedenfor.

Amazon

Amazon online salgsplattform er et komfortabelt alternativ, og hvis vi ønsker å skaffe oss en teleskopisk lopper uten å forlate hjemmet. Vi kan finne et bredt utvalg av modeller, og levering er vanligvis rask.

Leroy merlin

Vi kan også kjøpe teleskopiske loppere i noen fysiske virksomheter som tilbyr hageprodukter, som Leroy Merlin. Fordelen med disse butikkene er at vi kan få råd fra fagfolk.

Med denne informasjonen har vi allerede alt vi trenger for å kjøpe en teleskopisk lopper. Vi kan bare komme oss på jobb.