Skip to content

Utvalg av eviggrønne frukttrær til hagen din

26 de juli de 2021

Frukttrær er det ideelle supplementet til å ha i frukthagen eller hagen din. Lett å vedlikeholde, de smakfulle fruktene vil berolige magen vår gjennom hele sesongen.

Hvis du leter eviggrønne frukttrær, ta en titt på utvalget vårt.

Korkeik

Quercus suber

De korkeik, hvis vitenskapelige navn er Quercus suber, er hjemmehørende i Europa og Afrika. I Spania er det lett å finne på fjellet. Det er et tre som kan leve i rundt 200 år, en elsker av solen som støtter lave temperaturer ned til -5 ° C. Det er ikke en krevende art, men hvis du har kalkholdig eller leireholdig jord, det anbefales på det sterkeste at du blander det med blond torv å forsure denEllers kan symptomer på klorose oppstå.

Sitrus sp

appelsintre

Trær av slekten Sitrus, som appelsintreet eller sitrontreet, er de hjemmehørende i regionene med et mildt klima på det asiatiske kontinentet. Rike på vitamin C og sitronsyre, de er også veldig dekorative, siden de har veldig pene små hvite blomster. Som om det ikke var nok, motstår de mild frost uten problemer og de kan vokse i alle typer terreng.

Oliven

Oliven

De oliven, hvis vitenskapelige navn er Olea europaea, Den er innfødt i Middelhavsregionen der den bor på steder med svært lav nedbør. Veksten deres er ganske langsom, men levetiden er fantastisk, ettersom de har en forventet levetid på 500 år. En ting du bør huske på er at det er to typer oliventrær: den som gir oliven, som er den Olea europaea var. europaea, og det ville oliventreet (også kalt vilt oliventre) som er kjent under det vitenskapelige navnet Olea europaea var. sylvestris. Begge er veldig like, men frukten av den ville oliven er betydelig mindre enn oliventreet. I alle fall støtter de temperaturer opp til -4 ºC.

Hva synes du om disse eviggrønne frukttrærne? Kjenner du andre?