Skip to content

10 hageverktøy som ikke kan mangle fra handlelisten din

24 de juli de 2021

Enten du har en hage eller en liten uteplass full av potter, finnes det en serie verktøy som vil gjøre dyrking av plantene dine mye lettere, og som igjen vil tillate deg å nyte enda mer denne fantastiske verdenen som er hagearbeid uten ryggen din lider minst. Men, som er?

Hvis du går på barnehage for første gang, kan du være i minutter og se på de forskjellige typene det er mens hodet ditt fylles med tvil som ikke ser ut til å være løst. For at dette ikke skal skje med deg, skal vi fortelle deg det 10 hageverktøy som ikke skal mangle på handlelisten din.

Hullgraver

Hage Pole Hole Digger

Trenger du å sette opp noen stolper i hagen eller frukthagen? Du kan gjøre det med haken, men jeg skal ikke lure deg: hullet som blir igjen vil ikke være så smalt som du vil, så innlegget vil ikke være så tett som du vil med mindre du fyller hull med betong. Av denne grunn anbefaler jeg at du skaffer deg en hullgraver som denne, som vil være det perfekte hullet.

Bli med ham

Sett til hageartikler

Sett til hageartikler

Et av problemene du kan ha når du dyrker planter, er å ikke finne verktøyene du trenger. Mange ganger når du går i butikker eller barnehager, ser du spader, raker, hakker osv. av stor størrelse. For stort til at du kan bruke med pottene dine, eller når du har tenkt å plante noen blomster i hagen. Da så. Så det skjer ikke med deg Jeg anbefaler at du skaffer deg et sett med hageartikler, som du kan lagre for eksempel i garasjen eller bod uten å ta for mye plass.

Liker du ideen? Kjøp den her

Beskjæringssaks

Beskjæringssaks

Hvis det er et verktøy som er nyttig, og som du skal bruke mye, er det beskjæringssaks som den du ser på bildet. De er gode å bære og bruke, siden de ikke veier mye og er ergonomiske. I tillegg er vedlikeholdet deres veldig enkelt, slik at du kan bruke dem når busker, unge palmer eller trær trenger å gå gjennom frisøren.

Få dem ved å klikke her

Gravespade

Gravespade

Gravespade Det er et verktøy som vil være nyttig hvis du har tenkt å lage en hage eller hvis du når som helst bestemmer deg for å bytte noen planter.. Å være rett og ikke ha en avrundet spiss som den som brukes av murere, er det mye lettere å lage plantehull eller til og med fjerne planter fra ett sted og deretter plante dem på et annet sted. Det anbefales derfor sterkt å ha en, for du vet aldri når du trenger den need.

Så du vet, klikk

Sag

Sag

Håndsagen det er det perfekte verktøyet for beskjæring av tykke grener, 2 cm eller mer tykk, så det vil være viktig hvis du vil plante noen frukttrær, ellers ville de vokse ugudelig, og du ville ikke kunne samle fruktene med den komforten du ønsker. Derfor bør du beskjære dem ved å bruke riktig hagetilbehør, som dette, på sen vinter eller om høsten hvis klimaet i ditt område er mildt.

Liker du denne? Kjøp den ved å klikke her

Saks

Saks

Saks? Ja Ja. Men ikke hvem som helst. Saksen som jeg anbefaler deg å kjøpe er spesielt designet for liten beskjæring, for eksempel stiklinger av tynne grønne grener (mindre enn 0,5 cm tykke), fjerning av blomsterstilker eller visne blomster, trimming av tørre eller syke blader av plantene, … kort sagt, beskjæring som kan gjøres for hånd, men vi foretrekker å gjøre med et verktøy slik at kuttet blir renere.

Liker du de på bildet? Ta dem

Hekketrimmer

Hekketrimmer

Hekker er skapt av mer eller mindre raskt voksende busker som noen grener må trimmes fra tid til annen slik at de fortsetter å ha et pent utseende. Men det er ikke verdt å bruke noe tilbehør; faktisk, hvis vi kunne gjøre det med det første vi fant, er det mest sannsynlig at vi ikke vil like resultatet så mye.

Så hva venter du på å få en hekksaks?

Hagevalser

Hagevalser

For å gjøre gulvet veldig flatt, er det ikke nok å hakke forsiktig over overflaten og ha en fantastisk utsikt, men også du må passere med en hagevals slik at jorden blir godt komprimert. Og hvis du kan fylle den med stein eller sand på en enkel måte, så mye, mye bedre.

Få det nå

Jordens pH og fruktbarhetsmåler

PH og jordfruktbarhetsmåler

Spesielt interessant er kjøpet av en meter som forteller deg jordens pH samt fruktbarhet. Å vite egenskapene til landet du vil plante i er veldig viktig, for avhengig av hvilken de er, kan noen arter eller andre dyrkes. I sure jordarter kan du for eksempel ha en hage med acidofile planter (japanske lønner, kameliaer, hortensiaer, gardenias, blant andre), mens det i kalkholdige eller leireholdige jordplanter plantes planter som vokser i denne typen jord, for eksempel johannesbrød trær, mandler eller fikentrær.

Med dette i bakhodet er det sterkt tilrådelig å få en meter. Hvordan? Klikk her

Etiketter

Etiketter

De er veldig, veldig nyttige, spesielt hvis du har tenkt å ha en samling eller så frø. I dem kan du skrive ned så- eller kjøpsdato og det vanlige eller vitenskapelige navnet (eller begge deler hvis de passer). Ved å bruke en permanent blekkmarkør (jeg anbefaler ikke å bruke en konvensjonell markør, siden blekket raskt blir slettet av sol og regn), kan du ha plantene dine under kontroll hele tiden i mange år.

Vil du ha dem? Klikk her

Kos deg med disse verktøyene. Fra nå av vil det å ta vare på plantene dine bli en enda mer fantastisk opplevelse enn det allerede er 🙂.