Skip to content

Å vise falske og ekte potteplanter sammen er et flott dekorasjonstriks

3 de juli de 2023

Joanna Gaines har lenge forfektet dydene til falske blomster og grøntområder, men noen ganger trenger vi fortsatt et dytt i riktig retning for å fri oss fra vår motvilje mot å velge falske planter. Det kom i form av en artikkel med tittelen The Secret to Convincing Fake Plants Is Also Have Real Ones — Her er hvordan du får det til å fungere fra Leilighetsterapi som forsiktig lærte oss at å legge til noen falske planter i et rom faktisk kan gjøre underverker for hjemmeinnredningen vår.

Så hva gjør denne strategien så fantastisk? «Ved å blande og matche kunstige og levende planter, kan du ta del i forskjellige plantetrender som felebladfiken, uten å måtte bekymre deg for at den skal dø. Spesielt for områder i hjemmet som mangler tilstrekkelig naturlig lys, er sjansen stor for ekte planter. som Fiddle Leaf Fig vil slippe blader til den er bar,» deler Danny Watson, Home Depot Associate, med Southern Living. Han fortalte oss også at Monstera raskt blir den nye felebladfiken når det gjelder plantetrender. «De er superpopulære og kommer med en uttalelse i et rom. Når du først har foretatt den første investeringen med kunstige planter, er du ferdig! Til syvende og sist kan blanding av kunstige og levende planter spare deg for tid og penger. Og ingen vet sannheten, men du!» Alfred Palomares, visepresident for Merchandising, 1-800-Flowers.com, sier også hvorfor denne blandingen av falske og omgjengelige ekte potteplanter fungerer så fantastisk i våre oppholdsrom: «Planter bringer naturlig skjønnhet inn i hjemmet – de er også beroligende, avslappende og luftrensende. Det er imidlertid ikke alle som har en grønn tommel eller tid til å dedikere til en personlig planteoase. Å blande hardføre innendørsplanter, som er enkle å ta vare på og som krever lite vedlikehold, med kunstige planter er en fin løsning for å forbedre hjemmeinnredningen din ytterligere og heve humøret ditt,» forteller han Southern Living. Nedenfor plukker Palomares sine beste innendørsplanter fra The Plant Shop på 1-800-Flowers.com for å innlemme i hjemmet ditt sammen med noen falske busker:

Snake Plant, $49,99

«Denne trendy potteplanten, med sine blanke, smaragdgrønne blader kan opprettholde lange anfall av omsorgssvikt, samtidig som den beholder sin skjønnhet,» sier Palomares. «Den foretrekker moderat, indirekte lys og litt sol.» Vi elsker spesielt å plassere denne potteplanten i spisestuen eller stuen for å legge til litt visuell interesse og farge.

ZZ Plant, $109,99

De kan være på den dyrere siden, men disse plantene er vel verdt investeringen. «Den frodige ZZ-planten, kjent for sine blader i fiskebeinstil, trives best i et lite lysmiljø og trenger ikke hyppige drikkevann,» sier Palomares.

Sukkulenter, fra $19,99

«Vildt populære og enkle å ta vare på, disse bedårende plantene krever mindre tid å pleie,» tilbyr Palomares. PS Rosa sukkulenter, vi har øynene opp for deg.

The Cactus Dish Garden, $39,99

«[These] er morsomme alternativer for å legge til rommet ditt, kan overleve i et bredt temperaturområde (40–90 °F), og trenger bare vann når jorda er tørr å ta på,» deler Palomares.

Aloe Vera, $39,99

Denne planten er ikke bare god for å pleie solbrent hud, den er også et godt valg for å forskjønne rommet ditt: «Aloe Vera-planten er kjent for sine luftrensende fordeler og beroligende gel produsert av de oppreiste, grønne bladene, og kan vannes sjelden (hver to til fire uker) og kan overleve i sterkt, direkte eller indirekte lys,» kommenterer Palomares. Det kommer definitivt til å bli vanskelig å begrense alle disse valgene. God plantehandel!