Skip to content

All Dead vs.Lightly Alive

23 de mars de 2021

Vi plukket opp to kobberpotter på et garasjesalg for $ 10, og trærne var gratis. De vil trenge to ekstra store bokser med spraymaling. De vil utgjøre en flott plassdeler for denne stygge siden av huset.Mitt “litt levende” brogede sitrontre, det har kommet langt siden juni. Jeg beskjærer de døde når jeg blir helt sikker på hvordan og når jeg skal …Vi plukket opp to kobberpotter på et garasjesalg for $ 10, og trærne var gratis. De vil trenge to ekstra store bokser med spraymaling. De vil utgjøre en flott plassdeler for denne stygge siden av huset.Mitt “litt levende” brogede sitrontre, det har kommet langt siden juni. Jeg beskjærer de døde når jeg blir helt sikker på hvordan og når jeg skal …“Ser du, det er en stor forskjell mellom stort sett døde, og alle døde. Nå, for det meste død: han er litt i live. Alle døde: vel, med alle døde er det vanligvis bare en ting du kan gjøre. ”
-Miracle Max

Som gartnere har vi alle opplevd planter som kommer tilbake fra det meste døde – så er det planter som alle er døde som kan bringes tilbake, unaturlig.

I fjor høst tok jeg hjem et variert sitrontre fra jobben. Sitrus er vanligvis lett å holde liv i kjelleren om vinteren, ikke sant? Vel, jeg tok elendig vare på den og den døde. En stund i begynnelsen av juni spilte jeg dødsmarsjen for den og trukket den ut av kjelleren og satte den ved siden av kompostbunken. Siden har den merkelig blomstret. Det var tydelig at det var litt levende. Jeg vedder på at du har en historie som denne … Så mange planter blir satt når de fremdeles er litt levende!

En tid senere trakk jeg to for det meste døde, seks fot høye, spiralformede Arborvitaes ut av søpla med den hensikt å holde dem «levende» kunstig i mange år fremover med et tykt lag med lys blå maling. De suger opp spraymaling som Sham-Wows, men malingen hjelper dem virkelig med å falle fra hverandre. De er ikke helt ferdige ennå, jeg skammer meg over å si, jeg har 2 bokser til som venter på å bli påført på spisebordet. Jeg trenger fortsatt å få et par vesker med grus i pottene for å heve dem litt og holde dem oppreist også. Det er et arbeid i prosess, men alt mitt harde arbeid er å holde dem fra å være alle døde, på min egen spesielle måte.

Med alle døde er det vanligvis bare en ting du kan gjøre – Kompost det!